Setari Cookie-uri

Astrologie: Semnele zodiacale si felul in care acestea gestioneaza supararea

Afla cum reactioneaza fiecare zodie in parte la suparare!

Abilitatile innascute de a face fata diverselor provocari ale vietii sunt, cu siguranta, scrise in stele. Fiecare semn zodiacal gestioneaza intr-un mod particular atat situatiile fericite, cat si pe cele mai solicitante. Iata cum fac fata supararii:

Berbec

Impulsivitatea anecdotica a Berbecului il face sa se inroseasca de furie si sa riposteze orbeste atunci cand ceva il calca pe nervi. Nu mai tine cont de cine e in jurul sau si isi poate varsa nervii la intamplare, insa partea buna este ca se racoreste destul de repede si revine rapid la sarmul care il caracterizeaza de obicei. Stie sa isi ceara iertare, daca se simte vinovat, insa are tendinta de a gresi mereu in aceleasi puncte.

zodiile si supararea
Foto art: BABAROGA, Shutterstock

Taur

Taurul nervos sau suparat tace de obicei, insa nu te lasa pacalit/a de aceasta letargie aparenta. Sunt sanse mari sa fie urmata de o furtuna de reprosuri, extrem de bine argumentate, din care vei intelege ca tu si toata lumea sunteti impotriva lui si ca nu merita ceea ce i se intampla. Deseori isi poate varsa frustrarile referitoare la lipsa lui de rabdare si pragmatism mancand excesiv sau apeland la diverse alte vicii care il calmeaza, pe moment, in detrimentul sanatatii sale.

Citește și:

Gemeni

Atunci cand sunt suparati, Gemenii sunt suspect de tacuti, insa in mintea lor rotitele se invart cu o viteza ametitoare. Au tendinta sa analizeze fiecare detaliu al unei probleme, insa atunci cand vine vorba sa gaseasca eventuale solutii, aleg de cele mai multe ori sa nu intreprinda nimic. Sunt destul de vulnerabili in fata supararilor si stau inchisi in ei destul de mult timp, pana sa isi revina. Cei din jur sunt de obicei alarmati de tacerea lor suspecta si ii agaseaza si mai mult cu intrebarile.

Rac

Racul este usor de influentat si oscilant din punct de vedere emotional, de aceea atunci cand se supara, plange mult si pasional. Emotiile se traduc deseori in neplaceri de ordin fizic, cum ar fi ameteli sau dureri de burta. O perioada se retrag si aleg sa isi linga ranile in privat, insa tanjesc dupa grija si preocuparea oferite de catre cineva drag. Atunci cand stiu ca si altcuiva ii pasa de ceea ce simt, totul pare sa treaca mult mai usor.

Citește și:

Leu

Leul suparat nu este o priveliste prea frumoasa. Acesta are tendinta sa isi exhibe supararea intr-un mod extrem de ilustrativ: gesticuleaza, tipa, se incrunta, peroreaza si, in general, joaca rolul principal in piesa proprie de teatru. De regula le place sa fie considerati adevarati martiri ai nedreptatii existente in lumea aceasta: nu este exclus sa ii vedeti imbracati in negru, deprimati si declamand ca tin doliu pentru ca a murit dreptatea si adevarul.

Fecioara

Fecioara face fata supararii angajandu-se in activitati de factura compulsiva, care ii permit sa isi puna o binemeritata ordine in ganduri. Din acest motiv, atunci cand este suparata, nu este partenerul ideal de conversatie, ramanand tacuta si de neclintit. Poate manifesta tendinte de rautate, opozitie capricioasa si incapatanare nejustificata.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc