Setari Cookie-uri

Astrologie: Semnele zodiacale si felul in care acestea gestioneaza supararea

Afla cum reactioneaza fiecare zodie in parte la suparare!

Balanta

Atunci cand sunt suparate, Balantele nu pot tine asa ceva doar pentru ele, ci simt nevoia sa impartaseasca imediat ceea ce le framanta cu cea mai buna prietena/cel mai bun prieten. Uneori insa, Balantele prefera sa inghita supararea si furia resimtite si sa pretinda ca totul este in regula, lucru care, desi pare ca functioneaza pe termen scurt, pe termen lung poate fi o adevarata reteta pentru dezastru, considerand acumularea de frustrari si sentimente negative care vor exploda la un moment dat.

Scorpion

Scorpionii sunt unii dintre cei mai pasionali atunci cand vine vorba sa isi exprime supararile. Devin extrem de violenti, atat fizic cat si verbal, insa cunosc si o oscilatie destul de brusca a sentimentelor si starilor, astfel incat de la furia intensa resimtita initial, se pot izola si zace in melancolie, cu gandurile lor, pana cand reusesc sa intrevada o iesire din situatia care ii macina.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii nu au nevoie de prea multe motive pentru a se supara, iar atunci cand o fac, au tendinta de a teatraliza si de a face mare caz de sentimentele lor ranite. Aluneca usor in depresie si le ia destul de mult timp sa isi revina la starea lor de dinainte. Sunt putin toleranti si foarte categorici in a-si exprima frustrarile. Pot cade usor prada unor vicii care sa ii ajute sa faca fata supararilor.

Capricorn

Capricornul suparat este bun de evitat. Devine lipsit de orice motivatie si speranta, anevoie reuseste sa se puna din nou pe picioare, analizeaza obsesiv toate aspectele problemei si cauta intelesuri ascunse si acolo unde nu exista. La suparare, este o prezenta destul de neplacuta pentru anturaj. Isi propune ca pe viitor sa fie hipervigilent si sa nu mai fie luat prin surprindere de lucrurile neprevazute si suparatoare.

Citește și:

Varsator

Varsatorii se indeparteaza de anturaj si isi petrec supararea intr-o auto-impusa izolare, care le permite sa se detaseze de lumea exterioara si reflecteze la ceea ce au de facut in continuare. In general, aceasta impusa izolare nu ii tine mult, pentru ca realizeaza rapid ca tot societatea are darul de a le schimba starea de spirit in mai bine. Asa ca pentru o perioada vor mima buna dispozitie pana cand vor uita cu totul de necazuri.

Pesti

Pestii fac ce stiu ei cel mai bine: gandesc obsesiv si isi amintesc toate neplacerile si evenimentele negative pe care le-au trait, de la inceputurile timpurilor. Sunt destul de anxiosi, in general, simt orice vibratie negativa la adresa lor si au tendinta sa se izoleze si sa isi coaca in liniste resentimentele. Deseori pot abuza de alcool, ca surogat al linistii si relaxarii pe care si le doresc atat de mult.

Foto prima pagina: Maksim Shmeljov, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc