Setari Cookie-uri

Nunta cosmica: Efectele eclipsei de soare asupra zodiei tale

Cum te afecteaza eclipsa totala de soare?

Cel mai important eveniment astrologic al saptamanii este eclipsa totala de soare de astazi. Efectele sale vor avea ecou atat astazi, cat si in urmatoarea perioada. In general, astfel de fenomene functioneaza ca un buton de restart insa pozitia in care se desfasoara eclipsa de astazi o face cu atat mai potenta. Eclipsa de soare va avea loc in apropierea Nodului Sud, aflat acum in Pesti. Mai mult de atat, conjuctia dintre cele doua corpuri este vegheata si de Chiron. Pozitia soarelui si a lunii in relatie cu Nodul mentionat indica o legatura puternica in trecut sau chiar cu viata anterioara. Rolul lui Chiron este sa vindece astfel de rani sau sa finalizeze pentru totdeauna situatiile incerte din trecut. Pentru fiecare zodie in parte, eclipsa este usa catre un nou inceput si pentru incheierea socotelilor cu trecutul.

Berbec

Berbecii se vor comporta intr-o maniera complet atipica pentru ei. Simt nevoia sa se izoleze, sa se ascunda si sa petreaca mai mult timp in singuratate pentru a-si analiza optiunile. Pentru Berbecii care lucreaza peste granite sau au oameni dragi in aceasta situatie, relatiile se pot tensiona si vor fi nevoiti sa revina asupra unor decizii mai vechi. Desi este o perioada dificila, vor avea prilejul sa puna capat unor legaturi care le impiedica dezvoltarea profesionala.

Citește și:

Taur

Planurile de viitor ale Taurilor vor fi complet schimbate in timpul eclipsei de soare iar acest lucru se va intampla in special pe plan social. Se pot implica in noi activitati sau vor cunoaste oameni care vor contribui la dezvoltarea profesionala a Taurilor. In acelasi timp, vor fi dezamagiti de oameni apropiati insa acest lucru se va reflecta mai degraba in ceea ce priveste cariera si afacerile, decat in relatiile de prietenie sau de dragoste. Prin urmare, trebuie sa fie foarte atenti la relatiile pe care le au cu sefii, colegii sau asociatii.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc