Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Berbec

Afla destainuirile unui nativ in Berbec!

Confesiunile unui barbat Berbec

1.Admiram frumusetea in toate formele ei. Fie ca este vorba de o expresie artistica sau de o persoana cu o infatisare speciala, cu siguranta de na atrage atentia si o vom admira. Nu e vorba despre frumusetea conventionala neaparat, ci de aspectele subtile.

2. Noi nu vrem sa fim infideli, dar se intampla. Cel mai probabil nu toti barbatii Berbeci sunt infideli, insa trebuie sa recunoastem ca o buna parte dintre noi au trecut printr-o astfel de experienta. Nu facem acest lucru din rautate si nici nu inseamna ca nu ne respectam partenerii oficiali. Infidelitatea noastra vine mai degraba din admiratia pentru frumos pe care o avem. Nu e o scuza neaparat insa in apararea noastra, atunci cand se intampla sa inselam, incercam sa facem acest lucru in asemenea maniera incat nu are nimeni de suferit sau macar sufera pe cat de putin se poate.

Citește și:

3. Nu ne enervam foarte repede dar si cand ne aprindem...Nu suntem recunoscuti neaparat pentru rabdarea noastra insa nu avem obiceiul sa ne enervam pentru simplul motiv ca e risipa de energie sa iti pierzi firea pentru toate maruntisurile. Insa atunci cand ai reusit sa ne scoti din sarite, o sa dureze ceva pana cand ne vom calma. Nu reactionam violent fizic dar din punct de vedere verbal, s-ar putea sa ne scape cateva urari neplacute.

4. Daca se poate, ne-ar placea sa ne nastem directori. Nu ne ferim de munca in mod special insa ne visam in pozitii de conducere chiar si atunci cand nu avem experienta necesara. Tocmai din aceasta cauza, ne gasim destul de greu drumul din punct de vedere profesional si suntem tentati sa ne schimbam des locurile de munca.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc