Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Berbec

Afla destainuirile unui nativ in Berbec!

5. Intai ne distram, apoi muncim, daca e nevoie. Viata e prea scurta ca sa ne facem griji, motiv pentru care punem placerea si distractia pe primul plan. In general, suntem oameni norocosi si ne place sa credem ca viata are grija de noi in asa maniera incat ne scoate norocul in cale.

6. Nu ne gandim prea des la consecinte. Suntem oameni foarte impulsivi. Intai actionam, abia apoi ne gandim la consecinte, daca ne gandim. Da, poate face parte din farmecul nostru pentru ca suntem oameni foarte spontani dar acest lucru nu inseamna ca luam intotdeauna cele mai bune decizii. In plus, rar se intampla sa luam in calcul cum anume ii afecteaza pe cei din jur hotararile noastre.

7. Suntem romantici intr-un fel original. Nu suntem genul de oameni care sa ofere trandafiri rosii sau bomboane de ciocolata si papitoaie de plus. Cadourile noastre catre parteneri sunt adaptate personalitatii acestora sau sunt cumparate sub impulsul unui moment.

Citește și:


Foto interior si prima pagina Dean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc