Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il cuceresti, in functie de zodie

Horoscopul intalnirilor.

Foto interior si prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Berbec

Nativii din Berbec sunt energia si sufletul Zodiacului, insa pe sub aparenta usor intimidanta se ascunde o inima nobila, sensibila si romantica, care prefera iubirea in cel mai traditional sens al acesteia si se teme de dezamagiri. Nu te da peste cap sa il surprinzi, pentru ca Berbecului ii place sa ia parte la planificarea oricarei suprize. O seara perfecta implica o iesire la un restaurant unde se mananca bine, dupa care la un club sau petrecere cu muzica buna. Un film de actiune sau despre chestiuni politice globale ii satisfac spiritul justitiar si politic. Sunt intelectuali si adora sa argumenteze si sa isi expuna cu patos convingerile, mai ales in fata unui public numeros si fascinat de parerile sale.

Taur

Nativii din Berbec apreciaza cele mai fine lucruri in viata, fie ca este vorba despre mancare, haine sau chiar preferinte in materie de femei. Pentru ei, totul se reduce la cuvantul “calitate”. Taurul uraste sa nu aiba timp, prin urmare nici o potentiala intalnire nu face exceptie: este in stare sa stea ore intregi intr-un restaurant elegant, discutand chestiuni legate de arta, politica, afaceri, muzica buna sau orice alt subiect care il pasioneaza si despre care are niste convingeri de nestramutat, eventual pe muzica in surdina, pentru ca uraste localurile zgomotoase in care face eforturi sa ii fie auzita vocea. Doua bilete la un show in voga, eventual cu cele mai bune locuri, un picnic elegant cu mancare gourmet, o vizita la o galerie de arta, urmata de o cafea intr-un local sic sau o seara in club, unde sa isi expna abilitatile de dansator reprezinta tot atatea idei cu care nu ai cum sa dai gres daca vrei sa il cuceresti.

Citește și:

Gemeni

Acesti nativi sunt alerti si extremi de activi, stiu in permanenta ultimele noutati, prin urmare fiind
guvernati de Mercur, sunt comunicativi si fermecatori. Simt nevoia sa te atinga des, adora sa te intrebe diverse lucruri, insa sunt capabili sa disocieze cu usurinta emotiile de actiunile fizice. Daca vrei sa le mentii interesul treaz, nu le permite prea mult din prima zi. Satisface-le spiritul ludic si mergeti intr-un parc de distractii, la un concert cool sau la un show spectaculos, cum ar fi Cirque du Soleil, o expozitie inedita sau o seara in club, pe ritmuri senzuale. Gemenii adora sa rada, prin urmare un stand up comedy sau un film de comedie sunt doua idei excelente pentru o seara perfecta.

Rac

Nu lasa aparenta sa retinuta sa te insele. Sub carapacea sa timida se afla un tip fascinant, care este si iubitor, si salbatic, in acelasi timp. Sunt inteligenti, creativi si au preocupari intelectuale. Le place sa faca acte de caritate, sunt la curent cu toate noutatile si maestri in arta conversatiei. Sunt fixati oral: saruta bine, sunt buni oenologi si apreciaza mancarea fina: incercati un restaurant experimental sau fusion, mergeti la o piesa de teatru sau expozitie must-see, un bal de caritate, doua bilete la un concert al trupei preferate, sau, daca sunteti aproape de mare, o plimbare pe faleza, sau o iesire in larg cu yahtul. Si o seara petrecuta in intimitatea propriului camin le este pe plac.

Citește și:

Leu

Leul este capabil sa iti ofere iubire ca in povesti. Este un spirit jucaus, prin urmare ii sunt pe plac serile incarcate de actiune, fie ca este vorba despre un parc de distractii, o piesa musical, decernarea unor premii sau o seara la karaoke, unde iti va dedica melodie dupa melodie. Este cel mai entuziast participant la targuri si festivaluri, unde ar vrea sa incerce tate modalitatile de amuzament. Le place sa iti faca daruri, sa danseze si, in general, sa se dea in spectacol si sa se faca remarcati. Daca l-ai cucerit, asteapta-te sa nu plece prea curand de langa tine. Incercati o sedinta de masaj in cuplu: Leul guverneneaza spatele, punctul sau sensibil, si adora sa fie rasfatat cu un masaj profund relaxant.

Fecioara

Nativii acestei zodii adora sa fie implicati in planificarea serii perfecte, asa ca afla ce anume ii anima si apoi da-le mana libera sa puna la punct detaliile. Cata vreme guverneaza aparatul digestiv, nativii din Fecioara sunt mereu entuziasti atunci cand vine vorba sa incerce un nou restaurant, urmat, eventual, de o plimbare intr-un loc romantic. Daca te ocupi tu de detalii, asigura-l ca ai facut rezervare, confirma-le ora la care va vedeti si, eventual, cum planuiesti sa te imbraci. Infiferent cat de mult ar flirta, apreciaza daca le rezisti si iti mentii auto-controlul, cel putin o perioada. Nativii din Fecioara adora sa incerce noi hobbyuri, prin urmare o vizita la un atelier de olarit sau la un magazin de instrumente muzicale ii entuziasmeaza si ii trezesc latura ludica.

Citește și:

Balanta

Cei mai romanticii nativi ai Zodiacului, acestia prefera sa iasa intr-un loc posh, unde sa se simta
confortabil, cu muzica in surdina si lumanari aprinse in sfesnice elegante. Inca de la prima intalnire, nativul din Balanta va incerca sa isi dea seama daca poate sau nu sa se implice intr-o relatie de lunga durata cu tine. Nativii Balanta adora o partenera inteligenta si fermecatoare in acelasi timp, cu care simt ca au ce sa discute. Adora plimbarile lungi cu masina, evenimentele formale, cum ar fi o nunta, discutiile detaliate despre copilarie le trezesc latura sentimentala, iar concertele si evenimentele sociale ii fac sa se simta in largul lor. Barbatul Balanta apreciaza generozitatea partenerei si daca este capabila de daruire de sine, inainte de a face urmatorul pas.

Scorpion

O intalnire cu un Scorpion inseamna un test. Desigur, te va invita la restaurantul sau preferat, ii vei
cunoaste prietenii si chiar vei merge la ei acasa. Tot ceea ce vrea acest nativ sa faca este sa vada daca te potrivesti cu stilul sau de viata si daca intelegi ce anume il pasioneaza. Insa pana atunci, ceea ce aprinde relatia este atractia intensa. Acest prim ingredient le confera reputatia de cuceritorii zodiacului: sunt personalitati magnetice, experimentati in arta seductiei si carora nu ai cum sa le rezisti. Daca ti-ai propus sa ii cuceresti, o iesire la restaurantul lor favorit, bilete la trupa preferata sau plimbari undeva pe faleza (apa ii calmeaza) sunt cele mai bune modalitati de a ajunge la inima sa.

Citește și:

Sagetator

Petrecaretii Zodiacului, Sagetatorii stiu sa se distreze si oriunde ajung, in jurul lor se formeaza un grup vesel, in care el va fi intotdeauna vedeta principala, plin de verva si buna dispozitie.

Sagetatorul este prototipul semnului international, prin urmare ii place sa iesiti intr-un restaurant cu specific etnic, unde poate incerca lucruri diferite, este aglomerat, veselie si muzica buna. Ii plac drumetiile si excursiile, care fac apel la latura sa de calator experimentat. Ii plac drumurile lungi cu masina, cu opriri dese in zone pitoresti. Discutiile profunde il stimuleaza mental si este atras de latura spirituala a umanitatii. Este un tip sportiv si ii place sa faceti miscare impreuna, prin urmare echipeaza-te corespunzator daca iti doresti o relatie de durata cu acest irezistibil si fermecator nativ.

Citește și:

Capricorn

Este cel mai traditionalist romantic al Zodiacului. Sunt atrasi de partenere care stiu ce vor, prin urmare, daca ti-ai propus sa il cuceresti, nu trebuie sa faci nicio greseala. Intr-o relatie cu un Capricorn, vei fi testata in permanenta. Trebuie sa te potrivesti perfect cu toate aspectele vietii sale, pentru ca nu se va schimba pentru nimeni. Capricornii iubesc istoria si arhitectura, prin urmare o plimbare la monumentele istorice sau intr-un oras cu arhitectura medievala este pe placul lor. Le plac plimbarile in aer liber, ciclismul, alpinismul, jogging-ul sau orice altceva le pune la incercare spiritul competitiv. Incercati impreuna o sedinta de yoga sau mergeti la un eveniment exclusivist - le plac lucrurile care tin de eleganta si bun gust. Ii mai poti cuceri daca gazduiesti o petrecere sau o seara de poker, unde sa inviti toti prietenii comuni.

Citește și:

Varsator

Nativii acestui semn sunt prietenosi si iti pot trimite semnale gresite, in asa fel incat nu stii cu siguranta daca ati iesit la o intalnire ca amici sau sunteti impreuna. Insa este esential pentru atractie daca sunteti prieteni mai intai. Flirtati, insa pastrati un vibe de “cel mai bun prieten” si in cel mai scurt timp isi vor etala sentimentele pentru voi. Nativii din Varsator au de obicei o agenda sociala extrem de incarcata, insa isi gasesc timp sa faca jogging, sa iasa la un protest civic sau sa faca voluntariat la un adapost pentru animale. Alte idei care il anima: o seara la stand up comedy, un curs pentru a explora dimensiunea spirituala a vietii sau un festival de film independent.

Pesti

O intalnire romantica cu un Peste seamana cu o evadare mult dorita din realitate, intr-un cadru romantic si extrem de placut. Cata vreme ii oferi posibilitatea sa isi exprime sentimentele, fara a fi judecat, nativul acestei zodii este plin de farmec si curtenitor. Pestii adora orice tine de latura artistica, asa ca o idee potrivita pentru o intalnire ar fi o vizita prin galeriile de arta, muzee, pana la un show studentesc. O vizita la zoo sau la un adapost pentru animale, un mic city break, mai ales unde sunt targuri de antichitati sau o degustare de vinuri (la care se pricepe din plin, chiar…) sunt alte idei cu care nu vei da gres, daca incerci sa ii cuceresti inima. In plus, pentru Pesti mancarea este sinonimul senzualitatii, asa ca o seara ideala poate fi petrecuta gatind impreuna si savurand mancarea, un vin bun si muzica in surdina.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc