Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il cuceresti, in functie de zodie

Horoscopul intalnirilor.

Foto interior si prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Berbec

Nativii din Berbec sunt energia si sufletul Zodiacului, insa pe sub aparenta usor intimidanta se ascunde o inima nobila, sensibila si romantica, care prefera iubirea in cel mai traditional sens al acesteia si se teme de dezamagiri. Nu te da peste cap sa il surprinzi, pentru ca Berbecului ii place sa ia parte la planificarea oricarei suprize. O seara perfecta implica o iesire la un restaurant unde se mananca bine, dupa care la un club sau petrecere cu muzica buna. Un film de actiune sau despre chestiuni politice globale ii satisfac spiritul justitiar si politic. Sunt intelectuali si adora sa argumenteze si sa isi expuna cu patos convingerile, mai ales in fata unui public numeros si fascinat de parerile sale.

Taur

Nativii din Berbec apreciaza cele mai fine lucruri in viata, fie ca este vorba despre mancare, haine sau chiar preferinte in materie de femei. Pentru ei, totul se reduce la cuvantul “calitate”. Taurul uraste sa nu aiba timp, prin urmare nici o potentiala intalnire nu face exceptie: este in stare sa stea ore intregi intr-un restaurant elegant, discutand chestiuni legate de arta, politica, afaceri, muzica buna sau orice alt subiect care il pasioneaza si despre care are niste convingeri de nestramutat, eventual pe muzica in surdina, pentru ca uraste localurile zgomotoase in care face eforturi sa ii fie auzita vocea. Doua bilete la un show in voga, eventual cu cele mai bune locuri, un picnic elegant cu mancare gourmet, o vizita la o galerie de arta, urmata de o cafea intr-un local sic sau o seara in club, unde sa isi expna abilitatile de dansator reprezinta tot atatea idei cu care nu ai cum sa dai gres daca vrei sa il cuceresti.

Citește și:

Gemeni

Acesti nativi sunt alerti si extremi de activi, stiu in permanenta ultimele noutati, prin urmare fiind
guvernati de Mercur, sunt comunicativi si fermecatori. Simt nevoia sa te atinga des, adora sa te intrebe diverse lucruri, insa sunt capabili sa disocieze cu usurinta emotiile de actiunile fizice. Daca vrei sa le mentii interesul treaz, nu le permite prea mult din prima zi. Satisface-le spiritul ludic si mergeti intr-un parc de distractii, la un concert cool sau la un show spectaculos, cum ar fi Cirque du Soleil, o expozitie inedita sau o seara in club, pe ritmuri senzuale. Gemenii adora sa rada, prin urmare un stand up comedy sau un film de comedie sunt doua idei excelente pentru o seara perfecta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc