Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il cuceresti, in functie de zodie

Horoscopul intalnirilor.

Rac

Nu lasa aparenta sa retinuta sa te insele. Sub carapacea sa timida se afla un tip fascinant, care este si iubitor, si salbatic, in acelasi timp. Sunt inteligenti, creativi si au preocupari intelectuale. Le place sa faca acte de caritate, sunt la curent cu toate noutatile si maestri in arta conversatiei. Sunt fixati oral: saruta bine, sunt buni oenologi si apreciaza mancarea fina: incercati un restaurant experimental sau fusion, mergeti la o piesa de teatru sau expozitie must-see, un bal de caritate, doua bilete la un concert al trupei preferate, sau, daca sunteti aproape de mare, o plimbare pe faleza, sau o iesire in larg cu yahtul. Si o seara petrecuta in intimitatea propriului camin le este pe plac.

Leu

Leul este capabil sa iti ofere iubire ca in povesti. Este un spirit jucaus, prin urmare ii sunt pe plac serile incarcate de actiune, fie ca este vorba despre un parc de distractii, o piesa musical, decernarea unor premii sau o seara la karaoke, unde iti va dedica melodie dupa melodie. Este cel mai entuziast participant la targuri si festivaluri, unde ar vrea sa incerce tate modalitatile de amuzament. Le place sa iti faca daruri, sa danseze si, in general, sa se dea in spectacol si sa se faca remarcati. Daca l-ai cucerit, asteapta-te sa nu plece prea curand de langa tine. Incercati o sedinta de masaj in cuplu: Leul guverneneaza spatele, punctul sau sensibil, si adora sa fie rasfatat cu un masaj profund relaxant.

Citește și:

Fecioara

Nativii acestei zodii adora sa fie implicati in planificarea serii perfecte, asa ca afla ce anume ii anima si apoi da-le mana libera sa puna la punct detaliile. Cata vreme guverneaza aparatul digestiv, nativii din Fecioara sunt mereu entuziasti atunci cand vine vorba sa incerce un nou restaurant, urmat, eventual, de o plimbare intr-un loc romantic. Daca te ocupi tu de detalii, asigura-l ca ai facut rezervare, confirma-le ora la care va vedeti si, eventual, cum planuiesti sa te imbraci. Infiferent cat de mult ar flirta, apreciaza daca le rezisti si iti mentii auto-controlul, cel putin o perioada. Nativii din Fecioara adora sa incerce noi hobbyuri, prin urmare o vizita la un atelier de olarit sau la un magazin de instrumente muzicale ii entuziasmeaza si ii trezesc latura ludica.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc