Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il cuceresti, in functie de zodie

Horoscopul intalnirilor.

Balanta

Cei mai romanticii nativi ai Zodiacului, acestia prefera sa iasa intr-un loc posh, unde sa se simta
confortabil, cu muzica in surdina si lumanari aprinse in sfesnice elegante. Inca de la prima intalnire, nativul din Balanta va incerca sa isi dea seama daca poate sau nu sa se implice intr-o relatie de lunga durata cu tine. Nativii Balanta adora o partenera inteligenta si fermecatoare in acelasi timp, cu care simt ca au ce sa discute. Adora plimbarile lungi cu masina, evenimentele formale, cum ar fi o nunta, discutiile detaliate despre copilarie le trezesc latura sentimentala, iar concertele si evenimentele sociale ii fac sa se simta in largul lor. Barbatul Balanta apreciaza generozitatea partenerei si daca este capabila de daruire de sine, inainte de a face urmatorul pas.

Scorpion

O intalnire cu un Scorpion inseamna un test. Desigur, te va invita la restaurantul sau preferat, ii vei
cunoaste prietenii si chiar vei merge la ei acasa. Tot ceea ce vrea acest nativ sa faca este sa vada daca te potrivesti cu stilul sau de viata si daca intelegi ce anume il pasioneaza. Insa pana atunci, ceea ce aprinde relatia este atractia intensa. Acest prim ingredient le confera reputatia de cuceritorii zodiacului: sunt personalitati magnetice, experimentati in arta seductiei si carora nu ai cum sa le rezisti. Daca ti-ai propus sa ii cuceresti, o iesire la restaurantul lor favorit, bilete la trupa preferata sau plimbari undeva pe faleza (apa ii calmeaza) sunt cele mai bune modalitati de a ajunge la inima sa.

Citește și:

Sagetator

Petrecaretii Zodiacului, Sagetatorii stiu sa se distreze si oriunde ajung, in jurul lor se formeaza un grup vesel, in care el va fi intotdeauna vedeta principala, plin de verva si buna dispozitie.

Sagetatorul este prototipul semnului international, prin urmare ii place sa iesiti intr-un restaurant cu specific etnic, unde poate incerca lucruri diferite, este aglomerat, veselie si muzica buna. Ii plac drumetiile si excursiile, care fac apel la latura sa de calator experimentat. Ii plac drumurile lungi cu masina, cu opriri dese in zone pitoresti. Discutiile profunde il stimuleaza mental si este atras de latura spirituala a umanitatii. Este un tip sportiv si ii place sa faceti miscare impreuna, prin urmare echipeaza-te corespunzator daca iti doresti o relatie de durata cu acest irezistibil si fermecator nativ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc