Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Taur

Afla destainuirile unui nativ in Taur!

Nativii in Taur sunt persoane cu temperament moderat, ceea ce inseamna ca din punct de vedere emotional sunt oameni foarte echilibrati. In mod evident, nu se enerveaza greu insa atunci cand se intampla acest lucru, va dura ceva timp pana cand se va linisti.

De regula, e un deliciu sa ai aproape un Taur, indiferent ca e vorba de o relatie de familie, amoroasa sau de prietenie. Totusi, uneori au tendinta sa se izoleze si sa nu spuna exact ce au pe suflet ca sa nu ii raneasca pe ceilalti

. Mai mult de atat, sunt capabili de sacrificii majore pentru oamenii pe care ii iubesc si ii pun pe acestia inaintea propriilor dorinte si nevoi. Desigur, in teorie suna ca acte de iubire lipsita de egoism insa acest obicei al Taurilor poate avea efecte nocive asupra lor.

Pot fi deprimati, raniti sau suparati insa daca simt ca o persoana din jurul lor ar putea fi necajaita intr-o forma sau alta de aceasta suferinta a lor, o vor ascunde si nu ii vor acorda atentie. Pentru a afla alte secrete ale nativilor in Taur, iata confesiunea unuia dintre ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc