Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Taur

Afla destainuirile unui nativ in Taur!

Confesiunile unui barbat Taur

1. Nu suntem materialisti. Una dintre primele trasaturi la care se gandesc oamenii atunci cand au de Taur este pasiunea pentru bani insa aceasta imagine este complet gresita. Nu suntem lipsiti de principii si nici nu ne calcam pe inima de dragul banilor. Cu siguranta nu vom pune niciodata castigurile financiare inaintea familiei, a iubirii si a prietenilor. Mai degraba, noi constientizam ca aspectele materiale au o importanta destul de mare si facem tot ce putem pentru a trai confortabil, astfel incat sa ne putem concentra si bucura de oamenii pe care ii iubim.

2. Suntem foarte romantici. Pana si cel mai fustangiu dintre Tauri si cea mai zvapaiata dintre taurite viseaza in secret sa isi intalneasca sufletul pereche. Ne indragostim destul de usor insa atunci cand ne dam seama ca e vorba doar de un capriciu, ne trece la fel de usor. Stim ca pentru dragostea adevarata trebuie sa lupti si ca o relatie serioasa, inclusiv o casnicie, trebuie construita pas cu pas cu dragoste, incredere si respect.

Citește și:

3. Facem tot felul de prostii din dragoste. Ne mintim prietenii, ne aruncam cu capul inainte sau nu tinem seama de toate semnalele de alarma dintr-o relatie atunci cand ne inchipuim ca suntem indragostiti si tocmai de aici ni se trag cele mai multe suferinte in dragoste.

4. Fiecare Taur e un mic artisti. Unii dintre noi nu si-au descoperit latura artistica sau este atat de adanc inradacinata in ei incat nici nu considera astfel de calitati manifestari ale actelor artistice. Frumusetea nu sta doar in muzica, pictura sau sculpura ci poate fi reprezentata prin tot soiul de alte modalitati creative, de la cusut si impletit pana la make up.

5. Suntem generosi, nu fraieri. Atunci cand ne sta in putere sa ajutam pe cineva, vom face cu siguranta acest lucru ori de cate ori e nevoie si de fiecare data cand e limpede ca nu exista alta solutie. Totusi, desi suntem dispusi sa intindem o mana, sa punem umarul la treaba si sa impartim ce avem cu oamenii din jur, acest lucru nu inseamna ca nu ne dam seama de intentiile rele ale cuiva care vrea sa profite de asta. Stim intotdeauna, chiar daca uneori alegem sa intram in joc.

Citește și:

6. Suntem sociabili dar ne alegem cu grija prietenii de suflet. Ne plac oamenii, ne place sa fim inconjurati de ei si ii primim in casele noastre cu bratele deschise insa atunci cand vine vorba de persoanele inaintea carora ne deschidem sufletele, numarul acestora este foarte mic. Nu suntem timizi insa tinem foarte mult la aspecte intime, sufletesti, asa cum tinem si la independenta noastra, inclusiv financiara. Tocmai de aceea, ne alegem cu foarte multa grija prietenii. Pentru noi conteaza calitatea, nu cantitatea.

Foto interior si prima pagina g-stockstudio/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc