Nativii in Gemeni sunt ca un cadou de Craciun, nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea lor. Pot fi oameni foarte placuti, joviali, sociabili si cu zambetul pe buze insa, in acelasi timp, mintea lor construieste planuri prin care sa se poate folosi de relatiile celor din jur si de calitatile acestora. Nu sunt neaparat ipocriti dar pe langa doza nativa si proverbiala de creativitate, au si o latura practica si ambitioasa.

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni

Tocmai de aceea, ei privesc anumite persoane din jurul lor ca pe resurse. Nu sunt malitiosi insa nu le sta nimic in cale atunci cand isi propun ceva, chiar daca acest lucru inseamna ca vor fi nevoiti sa sacrfice anumite relatii.

In acelasi timp, Gemenii stiu sa isi faca prieteni pe viata. Numarul acestora este redus, poate 2 sau cel mult 3 insa pentru aceste persoane de incredere sunt dispusi sa faca orice si sa renunte la orice. Sunt persoane placute si le place sa se afle in centrul atentiei, motiv pentru care sunt asi in flirt.

Au numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii si nu sunt neaparat foarte fideli insa in momentul in care stiu ca si-au gasit jumatatea, vor renunta la obiceiurile care ar putea dauna relatiei.


Confesiunile unui barbat Gemeni

1. Nu suntem parsivi, dar ne cunoastem interesele. Nu e nimic gresit in faptul ca stim ce vrem, stim cum sa obtinem lucrurile pe care le vrem si dispunem si de toate resursele de energie sau intelectuale pentru a ne atinge scopurile. Daca pe drum se intampla sa ne lovim de piedici sau de oameni care nu ne impartasesc viziunile, atunci asta e! Nu poti sa castigi fara sa piezi ceva din cand in cand.

2. Stim sa impachetam frumos adevarul. Toata lumea sustine ca e mai bine sa ti se spuna un adevar crud decat o minciuna calduta si frumoasa insa nu toti suntem pregatiti sa privim adevarul crunt in fata. Tocmai din acest motiv, suntem asi in interpretarea adevarul si impachetarea acestuia intr-o manera care sa poata servi intereselor noastre sau astfel incat sa menajeze sentimentelor anumitor persoane. Acest lucru se aplica atat in viata profesionala, cat si in relatiile amoroase.

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Gemeni

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: