Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Gemeni

Afla destainuirile unui nativ in Gemeni!

2. Stim sa impachetam frumos adevarul. Toata lumea sustine ca e mai bine sa ti se spuna un adevar crud decat o minciuna calduta si frumoasa insa nu toti suntem pregatiti sa privim adevarul crunt in fata. Tocmai din acest motiv, suntem asi in interpretarea adevarul si impachetarea acestuia intr-o manera care sa poata servi intereselor noastre sau astfel incat sa menajeze sentimentelor anumitor persoane. Acest lucru se aplica atat in viata profesionala, cat si in relatiile amoroase.

3. Nimeni nu invata mai rapid decat noi. Fie ca e vorba de scoala sau de sarcinile primite la un nou loc de munca, o limba straina exotica sau orice alt exercitiu de invatare, nimeni nu poate intrece un Geaman. Nu doar ca asimiam foarte repede informatia si invatam cum sa o punem in practica extrem de rapid, ci ne putem adapta aproape imediat in orice situatie noua. Tocmai de aceea, Gemenii nu sunt niciodata stingheri atunci cand nu cunosc pe nimeni la o petrecere, la cursuri sau la munca.

Citește și:

4. Ne facem placuti foarte repede. Acest lucru poate fi pus intai pe seama faptului ca ne citim foarte usor interlocutorii si, in acelasi timp, pe seama faptului ca ne simtim foarte bine in centrul atentiei. Atunci cand dorim sa ne facem placuti, ne atingem acest scop fara prea mult efort.

5. Suntem negociatori excelenti. Zodia noastra este patronata de Mercur, zeul comertului, al comunicarii si, intre noi fie vorba, al hotilor. Poate tocmai de aceea, cei mai multi dintre noi sunt genul de oameni care pot vinde castraveti gradinarului si la propriu, si la figurat. Mai mult de atat, datorita puterii noastre obiective de judecata si, desigur, farmecului natural, suntem cei mai buni negociatori ai zodiacului. In plus, nicio alta zodie nu este atat de diplomata ca Gemenii, atunci cand ne dorim acest lucru.

6. Suntem foarte creativi. Avem imaginatii bogate si gasim foarte usor solutii alternative acolo unde altii se impotmolesc si nu vad nicio iesire din situatii complicate. Intr-o oarecare masura, acesta imaginatie bogata presupune pentru unii dintre noi si o latura creativa pe care o scotem la suprafata si pe care o putem aplica selectiv in anumite domenii ale vietii.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc