Kudika
25 Martie 2016

Afla destainuirile unui nativ in Gemeni!

4. Ne facem placuti foarte repede. Acest lucru poate fi pus intai pe seama faptului ca ne citim foarte usor interlocutorii si, in acelasi timp, pe seama faptului ca ne simtim foarte bine in centrul atentiei. Atunci cand dorim sa ne facem placuti, ne atingem acest scop fara prea mult efort.

5. Suntem negociatori excelenti. Zodia noastra este patronata de Mercur, zeul comertului, al comunicarii si, intre noi fie vorba, al hotilor. Poate tocmai de aceea, cei mai multi dintre noi sunt genul de oameni care pot vinde castraveti gradinarului si la propriu, si la figurat. Mai mult de atat, datorita puterii noastre obiective de judecata si, desigur, farmecului natural, suntem cei mai buni negociatori ai zodiacului. In plus, nicio alta zodie nu este atat de diplomata ca Gemenii, atunci cand ne dorim acest lucru.

6. Suntem foarte creativi. Avem imaginatii bogate si gasim foarte usor solutii alternative acolo unde altii se impotmolesc si nu vad nicio iesire din situatii complicate. Intr-o oarecare masura, acesta imaginatie bogata presupune pentru unii dintre noi si o latura creativa pe care o scotem la suprafata si pe care o putem aplica selectiv in anumite domenii ale vietii.

Foto interior si prima pagina Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc