Setari Cookie-uri

Horoscopul decanilor: Ce spune despre tine decada nasterii tale?

Cum te influenteaza saptamana in care te-ai nascut?

Foto Jozef Klopacka/ Shutterstock

11-18 aprilie ( Berbec)

In cea de-a treia perioad a Berbecului se nasc oamenii inclinati catre problemele sociale. De regula, Berbecii sunt individualisti, poate chiar egoisti insa cei nascuti in aceasta perioada fac exceptie de la aceasta regula. Sunt destul de conservatori insa mai putin incapatananti decat ceilalti Berbeci si isi impun foarte usor nu doar parerile, ci si principiile morale.

19-24 aprilie (Cuspida Berbec – Taur)

Daca ar fi sa definim oamenii nascuti in aceasta perioada cu un singur cuvant, atunci cu siguranta acesta este autoritatea. Inca de mici, ei sunt conducatorii grupului de prieteni din care fac parte si stiu cum sa ii motiveze pe ceilalti. In acelasi timp, sunt foarte independenti si tintesc spre cariera stralucite si succes public.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc