Setari Cookie-uri

Horoscopul decanilor: Ce spune despre tine decada nasterii tale?

Cum te influenteaza saptamana in care te-ai nascut?

25 aprilie – 2 mai (Taur)

In prima perioada a Taurului se nasc oamenii care incapsuleaza imaginea stereotip a acestei zodii: realisti, incapatanati si foarte independenti. Nu sunt genul de persoane care sa faca risipa inutila de energie si nici nu se bat pentru cauzele pierdute. Acest lucru nu inseamna ca nu sunt dispusi sau deschisi la compromisuri dar ca sa ii atragi de partea ta, trebuie sa ai un discurs foarte coerent si argumente foarte bune.

3-10 mai (Taur)

Acesti nativi sunt profesorii ideali ai zodiacului. Inmagazineaza foarte usor informatii noi si le impart cu placere cu cei din jur. Se simt bine in centrul atentiei si se pot orienta catre cariera din sfera publica, inclusiv in domeniul didactic. Nu sunt neaparat oamenii cuvintelor ci mai degraba lasa faptele si practica sa vorbeasca in locul lor.

11 – 18 mai (Taur)

In ultima perioada a Taurului se nasc cei mai sensibili dintre nativi. Spre deosebire de Taurii altor decade, acestia pun intai pret pe sentimente si pe intuitie, decat pe rationament si aspectele materiale ale vietii. Sunt mici rebeli in felul lor si dau dovada de o candida naivitate insa tocmai datorita acestui lucru au curajul sa fie ei insisi, indiferent de circumstante.

Citește și:

19-24 mai (Cuspida Taur – Gemeni)

Oamenii nascuti in aceasta perioada au personalitati foarte complexe si uneori se poarta intr-o maniera contradictorie pentru ca, pe de-o parte, sunt manati de sinceritatea si naturaletea Taurului iar pe de cealalta parte, au ambitia si parsivenia Gemenilor. De regula sunt foarte creativi si pun mult suflet atat in viata persoana, cat si in cea profesionala.

25 mai – 2 iunie (Gemeni)

Gemenii primei perioade a acestei zodii sunt oameni iuti din fire, si in dragoste si in manie. Nu sunt neaparat responsabili dar sunt foarte creativi si plini de energie. Stilul lor de viata este haotic insa, in mod surprinzator pentru toata lumea, reusesc sa fie foarte productivi. Nu duc la capat toate proiectele incepute insa cu siguranta cele pe care le finalizeaza le vor aduce avantaje nebanuite.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc