Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Aprilie 2016

Afla tot ce te asteapta in luna aprilie pe plan amoros!

Luna aprilie se anunta o luna plina de surprize si emotii traite la intensitate maxima de fiecare zodie in parte. Citeste horoscopul dragostei pentru toate zodiile si vezi ce ti-au pregatit astrele la capitolul dragoste in luna aprilie 2016.

Horoscopul dragostei in luna aprilie 2016

horoscop dragoste aprilie Foto: chairoij, Shutterstock

Horoscop dragoste aprilie 2016 Berbec

In luna aprilie, viata ta personala va fi incarcata de sperante. Ca sa poti face fata tuturor provocarilor emotionale, trebuie sa iti pui din greu mintea si priceperea la incercare. Daca in lunile anterioare ai fost intr-o cautare constanta, luna aprilie aduce o neasteptata finalizare in ceea ce priveste aspectul sentimental al vietii tale. Nu trebuie sa iei decizii pripite, mai bine apeleaza pentru sfaturi la persoanele dragi, in care ai cea mai mare incredere. Chiar daca nu iti canta in struna sau nu iti place ceea ce auzi, analizeaza critic si detasat si hotaraste in consecinta. Este posibil ca in dragoste sa te confrunti cu chestiuni de natura etica sau morala, care se pot dovedi destul de dificil de gestionat si destul de cronofage. Daca faci parte dintr-un cuplu, ai nevoie de sustinerea partenerului mai mult decat oricand. Berbecii liberi vor fi ceva mai scutiti de nopti nedormite si stres, insa este bine sa profiti din plin de exeprientele, pana la urma pozitive, pe care le vei trai in aceasta perioada si sa inveti temeinic lectiile care vin odata cu ele.

Citește și:

Horoscop dragoste Taur aprilie 2016

Un lucru este cert: in luna aprilie viata ta amoroasa este departe de a fi plictisitoare. Vei avea parte de experiente palpitante si dinamice, insa atitudinea face totul: un zambet dezarmant pe chip si o atitudine Zen te ajuta sa gestionezi eficient orice moment emotional tensionat. Astrele iti recomanda in aceasta perioada multa rabdare, in toate aspectele vietii, insa in special in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Incearca sa iesi zilnic cu jumatatea, sa te plimbi, la teatru, muzeu sau cinematograf, iesiti cu prietenii la un festival sau la un picnic. Cu cat iti petreci mai cu folos aceasta perioada, cu atat vei atrage energiile pozitive asupra voastra, iar necazurile nu vor mai avea de ce se "agata". In schimb, cei care simt ca nu au nimic de facut si se complac intr-o plictiseala generalizata, se vor pozitiona, chiar fara voia lor, in fata capriciilor astrale.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2016 Gemeni

Vei avea parte de o relatie armonioasa cu jumatatea ta, lucru care te va ajuta sa isi recastigi concentrarea si organizarea, capitole in care aveai ceva deficiente in ultimul timp. Vei reusi sa iti clarifici anumite chestiuni sentimentale care te preocupau de ceva vreme. Nu te rusina si afiseaza-ti emotiile la adevarata lor intensitate, chiar daca se pare ca persoanele din anturaj nu iti incurajeaza asemenea iesiri sentimentale. Trebuie sa intelegi ca fiecare din noi este unic si are propriile provocari in viata carora trebuie sa le faca fata, insa cea mai mare provocare pe care o poate trai un om este sa fie intotdeauna sincer cu sine insusi. Orice problema ai avea, se poate rezolva cata vreme nu ai de-a face cu ipocrizia si vanitatea celor din jur. Astrele sunt de partea ta si iti faciliteaza implinirea multor dorinte secrete si aspiratii mai vechi in aceasta luna.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2016 Rac

In ceea ce priveste viata amoroasa, luna aprilie se va desfasura sub auspicii favorabile si it va netezi perceptia asupra lucrurilor mai degraba spinoase cu care ai fost nevoit/a sa te descurci pana acum. Nu iti fa prea multe mustrari de constiinta, pentru ca ce s-a petrecut, deja face parte din trecut. Incearca, in schimb, sa iti mentii vigilenta pentru viitor si sa nu repeti aceleasi greseli. Fii tu insuti/insati in relatia cu persoana iubita, fara ipocrizii si false pudori. Nu te lasa condus/a de emotii si incearca sa judeci la rece orice situatie, inainte de a sari la concluzii. Luna aprilie este, in general, o luna benefica si pe alocuri fascinanta, asa ca incearca sa extragi toate invatamintele necesare care ti se servesc, cu atata generozitate, de catre astre.

Horoscop dragoste Leu aprilie 2016

Se anunta decizii importante pentru luna aprilie in ceea ce priveste viata amoroasa. Poate ti-ai luat inima in dinti si ai pus acea intrebare care te framanta de ceva vreme, sau poate se anunta o cerere in casatorie sau hotararea de a va mari familia. Indiferent ce ar fi, conform reputatiei acestei zodii, nu poate fi decat ceva maret si intens emotional. Asa ca incearca sa te linistesti si sa ramai concentrat. Aceasta este perioada optima in care sa iti asumi anumite riscuri pentru ca nu vei da gres, avand in vedere ca te confrunti doar cu lucruri marete. Nu te teme sa experimentezi in relatia cu persoana iubita, fii original/a si o vei cuceri fara drept de apel. In partea a doua a lunii se anunta o calatorie de factura initiatica, in care va veti redescoperi si veti retrai clipele primordiale ale relatiei sau, daca esti singur/a, se anunta, intr-un decor aproape mistic, aparitia sufletului pereche.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2016 Fecioara

Schimbari mari in luna aprilie se anunta si pentru nativii acestei zodii. Influenta lui Venus isi spune cuvantul insa, desi este departe de a fi constructiva, aduce cateva avantaje majore. Unul dintre acestea ar fi ca relatia actuala isi pierde tendinta superficiala si iluzorie si se indreapta spre ceva mai serios. Depinde doar de tine si de partener sa gestionati aceasta situatie cu intelepciune si sa nu va panicati. Acceptati situatia cu inima deschisa si stati departe de orice hotarare drastica, cel putin pana la finalul lunii, in caz contrar este posibil sa gresiti in aprecierile pe care le faceti. Nu uitati sa va relaxati si sa va luati cateva zile libere spre sfarsitul lunii. Un timp de reculegere si odihna la munte alaturi de persoana iubita va va limpezi gandurile si va usura mult luarea unei decizii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc