Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Aprilie 2016

Afla tot ce te asteapta in luna aprilie pe plan amoros!

Horoscop dragoste aprilie 2016 Balanta

Luna aprilie, din punct de vedere al partii emotionale, este o luna incarcata de veselie si originalitate, incepand cu prima parte, in care simti, la nivel suprasenzorial, ca cineva te are in vedere. Aceasta senzatie aproape fizica se va dovedi a fi autentica, pentru ca ai undeva un/o admirator/admiratoare secret/a. Nu taragana lucrurile si actioneaza prompt, daca vrei sa afli cine si-a aruncat privirile asupra ta. Cu siguranta vei fi mai mult decat surprins/a! Intr-un mod mai degraba placut, e adevarat, insa nu iti seta asteptarile prea sus. Fii autentic/a in relatiile cu cei dragi, pentru ca fericirea si starea ta de bine depind de curtoazia si corectitudinea cu care ii tratezi. De la mijlocul lunii este posibil sa se aseze lucrurile pentru o iesire in afara, desigur, alaturi de persoana iubita.

Citește și:

Horoscop dragoste Scorpion aprilie 2016

Viata ta amoroasa se pare ca nu are secrete pentru tine in luna aprilie, insa evenimentele care vor urma nu au cum sa fie altcumva decat dinamice si provocatoare. Vei trai momente de satisfactie deplina atunci cand, in sfarsit, ti se materializeaza asteptarile, mai ales ca stii cate eforturi ai investit in relatia de cuplu. In functie de cat de competent si corect ai actionat in lunile anterioare, luna aprilie va fi luna in care vei culege rezultatele. Treci printr-o perioada pozitiva si nu trebuie sa te feresti sa iti exprimi cu voce tare eventualele ingrijorari, pentru ca vei gasi in cei apropiati sprijinul de care ai nevoie. Asculta de cei mai in varsta, pentru ca ai de invata din experientele lor, poate chiar lucruri la care nici nu te-ai gandit. Intelepciunea te va face mai puternic/a si va avea un impact major pentru tine in viitorul indepartat.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2016 Sagetator

Discretia este cuvantul-cheie care iti caracterizeaza relatia amoroasa in luna aprilie. In aceasta perioada incearca sa te abtii in a pune prea mare presiune pe pertener/a, pentru ca rezultatele nu vor fi cele scontate, ba chiar dimpotriva. Incercati sa comunicati in mod eficient si lasati orgoliile la o parte. Nu proiecta asupra partenerului propriile neimpliniri/nemultumiri si rezolva-ti frustrarile apeland la cateva tehnici de gestionare eficienta a stresului. Se impune o calatorie/excursie/concediu, la mare departare de casa, in care sa iti reincarci bateriile si sa iti regasesti amabilitatea si spiritul pozitiv care te caracterizeaza de obicei. Astrele iti recomanda sa fii sincer/a cu tine insuti/insati si sa nu aspiri la mai mult decat poti face fata.

Horoscop dragoste aprilie 2016 Capricorn

In luna aprilie, persoana iubita sau potentiala pereche se va astepta la ceva mai multa hotarare din partea ta. Daca vei reusi sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus in aceasta perioada, esti pregatit sa faci fata oricaror provocari. Sinceritatea si onoarea sunt bunuri de pret, care te vor ridica enorm in aprecierea persoanei iubite. Ai grija ce anturaj ai in preajma. Daca acesta se comporta in mod indecent, asta nu inseamna ca asa trebuie sa faci si tu. Nobletea si spiritul just te ajuta sa treci peste orice neplacere si sa te concentrezi doar asupra a ceea ce conteaza cu adevarat - ca la sfarsitul zilei, atunci cand pui capul pe perna, sa nu ai nimic sa iti reprosezi.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator aprilie 2016

Luna aprilie este luna actiunii in viata amoroasa: te vei confrunta cu ceva major, fie ca este vorba de ceva fluturi in stomac si o noua dragoste, fie o despartire, desi de mult timp prevazuta. Prin urmare pare logic sa incerci sa urgentezi chestiunile conexe in prima parte a lunii, pentru ca nimic altceva sa nu iti distraga atentia in restul timpului. In relatia cu cei dragi, incearca sa cedezi si sa minimalizezi situatiile conflictuale, pentru ca isi vor da seama curand unde au gresit si totul va reveni la normal, tu beneficiind in schimb din partea lor de un spor masiv de credibilitate si recunoastere a meritelor. Spre sfarsitul lunii vei atinge o etapa importanta a maturitatii emotionale si vei vedea lucrurile importante dintr-o alta perspectiva.

Horoscop dragoste aprilie 2016 Pesti

Treci printr-o perioada extrem de palpitanta, din punct de vedere amoros. Este posibil sa se infiripe ceva la locul de munca si sa te indragostesti, pe nesimtite, de persoana care te intriga cel mai mult. Evident ca stii sa disimulezi perfect si nimeni nu va reusi sa isi dea seama, insa sub aparenta timiditatii care te cuprinde in preajma acesteia, bate o inima fierbinte si plina de dorinta. Incearca sa ramai concentrat/a si sa nu te deconspiri, pana la momentul oportun. Astrele iti recomanda sa iti canalizezi o buna parte din energie asupra familiei in aceasta luna. Cel mai bine este sa rezolvi acum o serie de probleme restante sau conflictuale care mocnesc de ceva vreme si sa iti eliberezi mintea, pentru a te gandi la ceva mult mai placut. Asuma-ti provocarile si incearca sa iesi din anonimitate!

Citește și:

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc