Fiecare dintre natvii zodiacului este dotat cu calitati si defecte in egala masura. oricare dintre acestea se poate transforma in acel ceva propriu zodiei care atrage, incita si provoaca partenerii sau potentialii parteneri. Unii dintre nativi aleg sa se invaluie intr-o aura de mister in timp ce altii seduc prin cultura generala, poate aroganta sau jovialiate. Descopera si tu care este arma secreta a zodiei tale.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni plini de vitalitate si de energie care nu duc niciodata lipsa de parteneri. Stiu cum sa se faca placuti si se simt foarte bine in centrul atentiei. In dragoste, nu sunt neaparat foarte fideli insa sunt foarte loiali. Diferenta dintre cele doua aspecte inseamna ca, desi pot fi tentati sa isi insele partenerii de cuplu si chiar pot cadea in ispita, vor face tot ce le sta in puteri pentru ca cei oficiali sa nu afle si sa nu fie raniti. Placerile lor personale nu au uneori vreo legatura cu relatia oficiala de cuplu, motiv pentru care le pot cauta inclusiv in alta parte. Arma secreta de seductie a Berbecilor este intensitatea firii lor patimase.

Foto Matyuschenko/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt genul de oameni care nu au de ce sa isi petreaca nici macar o singura zi din viata in singuratate daca nu isi doresc acest lucru. Ncio alta zodie nu are puterea de atractie a Taurilor, datorata in primul rand romantismului nativ al celor nascuti. Spre deosebire de alte zodii, nativii in Taur fac gesturi romantice pline de naturalete si adapate fiecarui partener in parte. Fiecare om si fiecare legatura amoroasa in parte este unica pentru Tauri si vor trai fiecare poveste de dragoste intr-o maniera unica. Arma secreta de seductie a Taurilor este naturaletea cu care isi surprind partenerii prin gesturi romantice.

Gemeni

Fie ca iti sunt prieteni sau colegi de munca, nativii in Gemeni sunt sufletul petrecerii. In ceea ce priveste relatiile amoroase, acestea sunt adevarate provocari pentru ei pentru ca le poate fi destul e greu sa ramana fideli. Au foarte multa imaginatie si sunt foarte creativi, doua calitati pe care le vor folosi atat in viata profesionala cat si cea persoanala. Stiu cum sa se faca placuti, sunt foarte veseli si se simt bine in centrul atentiei, motiv pentru care de multe ori sunt inconjurati de admiratori. Arma secreta de seductie a Gemenilor este imaginatia bogata pe care o folosesc pentru a-si atrage partenerii in maniere inedite.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: