Setari Cookie-uri

Astrologie: Tactici de a seduce cei mai dificili barbati ai zodiacului

Afla cum poti suci mintile celor mai incapatanati nativi

Toti ne-am dori ca atunci cand suntem atrasi de cineva sa avem niste asi in maneca, niste atuuri care sa ne permita o mai buna si rapida interactiune. Astrologia ofera cateva indicii pretioase in acest sens, in mod special in ceea ce priveste 6 dintre cei mai dificili sau incapatanati barbati ai zodiacului.

Barbatul Capricon

Pentru a cuceri un Capricorn trebuie sa fiti foarte precaute, deoarece barbatilor nascuti in aceasta zodie nu le place drama si exhibitionismul. Lor le place sa-si spele rufele in familie si sunt mai conservatori din fire. Totusi, barbatii capricorn nu se vor gandi de doua ori inainte daca va vor dori intre asternuturi sau in vietile lor. Deci inainte de toate trebuie sa fiti voi insiva stabile financiar si emotional pentru a-l putea cuceri. O apropiere lenta, dar sigura va va aduce cele mai multe rezultate. La fiecare intalnire este recomandat sa va apropiati din ce in ce mai mult atat fizic cat si psihic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc