Setari Cookie-uri

Astrologie: Tactici de a seduce cei mai dificili barbati ai zodiacului

Afla cum poti suci mintile celor mai incapatanati nativi

Barbatul Varsator

Varsatorii ar putea fi greu de sedus, tocmai de aceea declarati acestor nativi ca nu va doriti o relatie pur sexuala dar continuati totusi sa va aratati interesate prin actiunile voastre. Asta le va arata ca sunteti o persoana independenta si hotarata. Puteti de asemenea sa deveniti cel mai bun prieten al sau complimentandu-l constant si gadilandu-i egoul. Daca ii veti complimenta si anumite parti anatomice acest lucru il va face pe Varsator sa innebunesca de-a dreptul.

Barbatul Pesti

Ca sa cuceriti un Peste tot ce trebuie sa faceti este sa stapaniti arta oratoriei. Daca in momentul in care va fi fascinat de cuvintele voastre il veti saruta usor pe gat acesta va fi al vostru pentru totdeauna. Participati alaturi de nativul Pesti la activitati cat mai diverse si iesite din comun pentru ca acest lucru il va face sa se gandeasca la voi ca la o continua sursa de mister.

Citește și:

Barbatul Berbec

In cazul celor nascuti in zodia Berbec functioneaza psihologie inversa, adica trebuie sa-i faceti cumva sa se tina dupa voi pana cand veti avea toate informatiile relevante pentru a-l aduce in asternutul vostru. Acest lucru se intampla deoarece planeta guvernanta este Marte, care in mitologie era si zeul razboiului, asadar provocarile ii vor placea intotdeauna. Asta nu inseamna totusi ca va puteti retrage din calea lor ci mai degraba sa va dezvaluiti lor treptat apoi sa va purtati nonsalant pentru o vreme, fiindca ii va intriga si mai mult.

Barbatul Taur

Taurilor le place sa fie galanti, adora sa curteze o femeie si le place o gluma buna. Asadar la o prima intalnire pregatiti-va un repertoriu bun de bancuri si ii veti atrage atentia in mod garantat. Daca veti mai avea si un cadou pentru acesta il veti cuceri iremediabil. In plus, nativii in Taur sunt foarte romantici si au valori usor traditionale, motiv pentru care nu vor rezista cu siguranta unei prezente feminine si elegante.

Citește și:

Barbatul Gemeni

Cea mai rapida metoda de a impresiona un Geaman adevarat este sa-i stimulati inteligenta. Cereti-i acestuia un sfat in privinta listei de lecturi. Intrebati-l care este ultima carte citita sau sugerati-i sa cititi impreuna un roman pe care sa-l dezbateti apoi impreuna. Cu siguranta il va incanta ideea. Pe de alta parte cu nativii acestei zodii trebuie sa fiti gata de actiune in orice moment, deoarece dupa ce ii veti cuceri cu inteligenta voastra si cunostintele de specialitate dobandite prin activitati numai de voi stiute daca veti rata vreo ocazie de a fi intimi este posibil ca acestia sa treaca direct la urmatoarea cucerire.

Foto interior si prima pagina g-stockstudio/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc