Nativii in Leu, fie ca vorbim de doamne sau de domni, sunt oameni de care ti-e mai mare dragul. Sunt luminosi, solari, prietenosi, veseli si sunt mereu optimisti. Desigur, sunt de un orgoliu proverbial iar acest lucru le poate da batai de cap atat lor, cat si celor din jur. In ruptul capului n-ar accepta ca nu au dreptate si incearca sa iasa la suprafata in orice discutie. Le place sa fie in centrul atentiei, le place sa flirteze dar in dragoste pot fi surprinzatori de fideli. Au o latura romantica insa aceasta nu iese prea des la suprafata, ci doar in momente cu adevarat speciale. De multe ori sunt blajini si domoli, ca leii la soare. Insa daca i-ai calcat pe coada, vor avea grija sa platesti cu varf si indesat.

Confesiunile unui barbat Leu

Nu suntem neaparat lenesi, dar functionam dupa propriul nostru ritm. De la distanta, putem parea indolenti insa adevarul este ca nu ne plae sa fim impinsi de la spate sau cicaliti. Atunci cand avem ceva de facut sau am promis ca facem, vom face in siguranta insa in ritmul nostru, cand si cum vrem noi.

Suntem orgoliosi. Foarte orgoliosi. Atat de orgoliosi incat lumea se invarte in jurul nostru si avem intotdeauna dreptate. Nu ne asteptam sa fim ridicati in slavi insa putine lucruri din lume ne enerveaza mai tare decat nerecunoasterea meritelor noastre.

Suntem foarte optimisti. Atat timp cat suntem sanatosi si ii avem pe cei dragi aproape, nimic nu ne poate darama. Orice s-ar intampla, facem fata greutatilor vietii si gasim modalitati de a iesi din orice incurcatura. Nu suntem materialisti. Desigur, banii sunt importanti pentru noi asa cum sunt importanti pentru toata lumea insa nu ne fac neaparat fericiti si nici nu se numara printre cele mai mari prioritati ale noastre. Ce-i drept, ne plac toate lucrurile pe care le putem cumpara, de la maruntisuri simpatice pana la vacante exotice insa nu facem o regula din asta.

Suntem foarte protectori. Probabil ca e o trasatura care „s-a luat” de la vecinii Raci, mai posesivi din fire insa ne place sa avem grija de oamenii pe care ii iubim. S-ar putea sa devenim cicalitori la un moment dat pentru ca vrem sa stim in permanenta unde sunt oamenii pe care ii iubim si cand ajung in siguranta acasa. Din afara, poate parea ca suntem gelosi si posesivi dar nu suntem. Atunci cand alegem sa iubim pe cineva, alegem sa avem incredere in persoanele respective.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: