Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Horoscopul norocului este conceput in functie de traseul lui Jupiter din acest an, denumit si Marele Benefic care se afla in prezent in Fecioara si va binecuvanta aceasta zodie cel putin pana in septembrie 2016. In acelasi timp, trebuie sa aruncam o privire si la Saturn, considerat un morocanos insa traseul acestei planete poate aduce mult noroc unor anumiti nativi. Saturn va traversa in acest an zodia Arcasului insa acest lucru nu este neaparat de bun augur pentru nativii in Sagetator. In ciuda reputatiei sale proaste, Saturn este o planeta care aduce cu sine dezvoltarea personala, cu precadere pe plan emotional. Cu siguranta o astfel de maturitate nu se obtine usor, ci doar cu sacrificii si eforturi insa rezultatele unui astfel de itinerar vor fi cu siguranta surprinzator de benefice. Prin urmare, iata care sunt cele 5 zodii rasfatate in 2016 de Jupiter si de Saturn.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Horoscop Fecioara 2016

2016 este fara doar si poate anul Fecioarelor. Jupiter va rasplati in cele din urma acesti nativi pentru eforturile depuse de ei in ultima perioada. Oamenii nascuti in acest semn de pamant vor avea ocazia sa isi schimbe si sa isi imbunatateasca vietile. Niciunul dintre domenii nu va ramane neatins de binecuvantarea lui Jupiter, de la munca pana la calatorii si iubire. Fecioarele vor invata o lectie foarte importanta in acest an: iertarea atrage dupa sine fericire, desi aceasta iertare presupune sa taie definitv legaturile cu anumiti oameni din vietile lor.

Horoscop 2016: zodii norocoase in acest an

Foto conrado/ Shutterstock

Poate fi vorba de un prieten cu o influenta negativa, de o relatie toxica sau chiar de relatia cu un membru al familiei. Indiferent de conexiunea dintre Fecioare si persoanele nocive din vietile lor, acesti nativi ii vor lasa in urma. Pentru cei singuri, 2016 este anul in care isi pot intalni sufletele pereche si se pot casatori. Mai mult de atat, Fecioarele deja casatorite pot face loc in case si inimi unor vlastare noi in familie. Din punct de vedere financiar, nu au motive sa isi faca griji pentru ca inclusiv in acest domeniu vor avea foarte mult noroc.

Horoscop Taur 2016

Pana in 2016, Taurii au traversat o perioada dificila insa gratie influentei lui Saturn, aceasta a ajuns la final. S-au zbatut mult si au pierdut mult insa ce a fost mai greu a trecut. In 2016, Taurii sunt mai puternici, mai siguri pe ei, mai intelepti si iau decizii mult mai usor. Sunt pregatiti de schimbari majore, inclusiv pe plan emotional. Relatiile stabile vor duce natural la o casatorie in acest an, chiar si la nasterea unui copil. Desi sunt mai cheltuitori decat de obicei, vor face investitii cu rezultate foarte bune in viitor pentru ca Jupiter are grija de ei. Este foarte posibila si o schimbare a locului de munca sau chiar o avansare, urmata de avantaje materiale. Ca in cazul Fecioarelor, si pentru Taurii singuri 2016 va fi un an excelent din punct de vedere amoros.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: