Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii norocoase in 2016

Afla care sunt nativii rasfatati de astre in acest an

Horoscopul norocului este conceput in functie de traseul lui Jupiter din acest an, denumit si Marele Benefic care se afla in prezent in Fecioara si va binecuvanta aceasta zodie cel putin pana in septembrie 2016. In acelasi timp, trebuie sa aruncam o privire si la Saturn, considerat un morocanos insa traseul acestei planete poate aduce mult noroc unor anumiti nativi. Saturn va traversa in acest an zodia Arcasului insa acest lucru nu este neaparat de bun augur pentru nativii in Sagetator. In ciuda reputatiei sale proaste, Saturn este o planeta care aduce cu sine dezvoltarea personala, cu precadere pe plan emotional. Cu siguranta o astfel de maturitate nu se obtine usor, ci doar cu sacrificii si eforturi insa rezultatele unui astfel de itinerar vor fi cu siguranta surprinzator de benefice. Prin urmare, iata care sunt cele 5 zodii rasfatate in 2016 de Jupiter si de Saturn.

Citește și:

Horoscop Fecioara 2016

2016 este fara doar si poate anul Fecioarelor. Jupiter va rasplati in cele din urma acesti nativi pentru eforturile depuse de ei in ultima perioada. Oamenii nascuti in acest semn de pamant vor avea ocazia sa isi schimbe si sa isi imbunatateasca vietile. Niciunul dintre domenii nu va ramane neatins de binecuvantarea lui Jupiter, de la munca pana la calatorii si iubire. Fecioarele vor invata o lectie foarte importanta in acest an: iertarea atrage dupa sine fericire, desi aceasta iertare presupune sa taie definitv legaturile cu anumiti oameni din vietile lor.

Horoscop 2016: zodii norocoase in acest an

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc