Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii norocoase in 2016

Afla care sunt nativii rasfatati de astre in acest an

Foto conrado/ Shutterstock

Poate fi vorba de un prieten cu o influenta negativa, de o relatie toxica sau chiar de relatia cu un membru al familiei. Indiferent de conexiunea dintre Fecioare si persoanele nocive din vietile lor, acesti nativi ii vor lasa in urma. Pentru cei singuri, 2016 este anul in care isi pot intalni sufletele pereche si se pot casatori. Mai mult de atat, Fecioarele deja casatorite pot face loc in case si inimi unor vlastare noi in familie. Din punct de vedere financiar, nu au motive sa isi faca griji pentru ca inclusiv in acest domeniu vor avea foarte mult noroc.

Horoscop Taur 2016

Pana in 2016, Taurii au traversat o perioada dificila insa gratie influentei lui Saturn, aceasta a ajuns la final. S-au zbatut mult si au pierdut mult insa ce a fost mai greu a trecut. In 2016, Taurii sunt mai puternici, mai siguri pe ei, mai intelepti si iau decizii mult mai usor. Sunt pregatiti de schimbari majore, inclusiv pe plan emotional. Relatiile stabile vor duce natural la o casatorie in acest an, chiar si la nasterea unui copil. Desi sunt mai cheltuitori decat de obicei, vor face investitii cu rezultate foarte bune in viitor pentru ca Jupiter are grija de ei. Este foarte posibila si o schimbare a locului de munca sau chiar o avansare, urmata de avantaje materiale. Ca in cazul Fecioarelor, si pentru Taurii singuri 2016 va fi un an excelent din punct de vedere amoros.

Citește și:

Horoscop Leu 2016

Toate proiectele nefinalizate ale nativilor in Leu vor fi fructificate in acest an datorita unei influente surprinzator de benefice din partea lui Saturn. Vor face eforturi majore, ce-i drept, pentru ca aceasta planeta nu ofera nimic gratis. Mai mult de atat, ii va impinge pe Lei in calea unor oameni profunzi din punct de vedere intelectual si emotional. Nativii care au deja un partener pot gasi mentori si prieteni adevarati in acesti oameni, in timp ce Leii singuri isi pot gasi jumatatile. Pozitia lui Jupiter in Fecioara inseamna pentru Lei schimbari majore, dificile, dar benefice iar acestea vor avea loc in mod special pe plan profesional. Cei mai multi dintre ei vor invata lectii valoroase in 2016 si vor deveni nu neaparat mai seriosi, dar mai profunzi si mai ganditori.

Horoscop Capricorn 2016

Capricornii sunt obisnuiti cu pretentiile lui Saturn insa daca pana acum au simtit ca nu fac nimic altceva decat sa se lupte, in 2016 eforturile lor vor fi rasplatite, in special pe plan profesional si financiar. Nu trebuie sa uitam ca Saturn este si patronul timpului, al trecutului, al karmei, motiv pentru care Capricornii se vor detasa in sfarsit de o parte dureroasa a trecutului sau isi vor plati o datorie karmica, ceea ce inseamna o ascensiune spirituala. Schimbarea cea mai mare vine in pentru Capricorni pe plan amoros. De regula, ei par distanti si pot trai fara afectiune pentru o lunga perioada de timp insa in acest an isi pot intalni sufletele pereche. Schimbarile vor veni rapid pentru ei si trebuie sa invete sa se adapteze din mers si, din cand in cand, sa improvizeze. Capricornii trebuie sa invete ca nu e musai sa detina controlul in permanenta si ca e bine sa isi asculte si intuitia, nu doar latura rationala.

Citește și:

Horoscop Berbec 2016

De regula Berbecii sunt oameni foarte norocosi, insa este vorba de acel gen care ii ajuta sa treaca de probleme ca prin urechile acului. In acest an, Jupiter isi va exercita influenta pozitiva asupra lor si, pe langa faptul ca ii va feri de probleme majore, ii va ajuta in special din punct de vedere financiar. Pentru ei, 2016 este anul noutatilor: o relatie noua, un loc de munca nou, un nou membru al familiei sau o locuinta noua. Este un an in care vor descoperi in ei resurse nebanuite de energie si isi vor duce cu bine la bun sfarsit toate planurile. Totusi, trebuie sa invete sa aiba ceva mai multa rabdare si sa nu se mai avante cu capul inainte atunci cand au de luat decizii.

Foto prima pagina Stas Ponomarencko/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc