Kudika
13 Aprilie 2016

Afla care sunt nativii rasfatati de astre in acest an

Horoscop Leu 2016

Toate proiectele nefinalizate ale nativilor in Leu vor fi fructificate in acest an datorita unei influente surprinzator de benefice din partea lui Saturn. Vor face eforturi majore, ce-i drept, pentru ca aceasta planeta nu ofera nimic gratis. Mai mult de atat, ii va impinge pe Lei in calea unor oameni profunzi din punct de vedere intelectual si emotional. Nativii care au deja un partener pot gasi mentori si prieteni adevarati in acesti oameni, in timp ce Leii singuri isi pot gasi jumatatile. Pozitia lui Jupiter in Fecioara inseamna pentru Lei schimbari majore, dificile, dar benefice iar acestea vor avea loc in mod special pe plan profesional. Cei mai multi dintre ei vor invata lectii valoroase in 2016 si vor deveni nu neaparat mai seriosi, dar mai profunzi si mai ganditori.

Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Horoscop Capricorn 2016

Capricornii sunt obisnuiti cu pretentiile lui Saturn insa daca pana acum au simtit ca nu fac nimic altceva decat sa se lupte, in 2016 eforturile lor vor fi rasplatite, in special pe plan profesional si financiar. Nu trebuie sa uitam ca Saturn este si patronul timpului, al trecutului, al karmei, motiv pentru care Capricornii se vor detasa in sfarsit de o parte dureroasa a trecutului sau isi vor plati o datorie karmica, ceea ce inseamna o ascensiune spirituala. Schimbarea cea mai mare vine in pentru Capricorni pe plan amoros. De regula, ei par distanti si pot trai fara afectiune pentru o lunga perioada de timp insa in acest an isi pot intalni sufletele pereche. Schimbarile vor veni rapid pentru ei si trebuie sa invete sa se adapteze din mers si, din cand in cand, sa improvizeze. Capricornii trebuie sa invete ca nu e musai sa detina controlul in permanenta si ca e bine sa isi asculte si intuitia, nu doar latura rationala.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc