Nativii in Fecioara sunt recunoscuti pentru spiritele lor realiste si pentru faptul ca sunt foarte bine organizati. Nu sunt genul de persoane care sa se adapteze foarte usor, motiv pentru care simt nevoia sa controleze fiecare aspect al vietii si sa isi planifice atent fiecare pas. Nativii in Fecioara nu sunt usor de iubit si isi daruiesc inima cu greu, drept pentru care afectiunea lor este cu atat mai pretioasa. Nu sunt reci, indiferent sau malitiosi, ci pur si simplu foarte selectivi in ceea ce ii priveste pe oamenii din viata lor.

Toate deciziile pe care le iau, inclusiv in chestiunile sentimentale, se bazeaza pe latura rationala. Prin urmare, atunci cand simt ca o persoana nu mai aduce un plus de valoare sau devine o povara, Fecioarele vor renunta la legatura cu persoana respectiva, indiferent de natura relatiei dintre ei. Acest lucru nu inseamna ca nu se achita de datoriile de onoare si nu au grija de cei dragi aflati in nevoie.

Confesiunile unui barbat Fecioara

Nu ne indragostim foarte usor. Cu siguranta nu suntem genul de oameni care sa isi piarda capul si nici nu visam la povesti cu printi si printese. Relatiile noastre sunt bine ancorate in realitate, poate unoeri lipsite de romantism pentru ca nu ne plac gesturile siropoase si nici declaratiile publice de dragoste. Sentimentele noastre se reflecta prin gesturile marunte pe care le facem pentru oamenii dragi cu toata inima si fara sa asteptam sa fim rasplatiti pentru ele.

Nu ne manifestam afectiunea prin gesturi de romantism cliseic. Trandafirii rosii, maimutoaiele de plus si conturile comune cu partenerii nostri pe site-urile de socializare nu sunt punctele noastre foarte si, intre noi fie vorba, le privim cu o usoara nota de dispret. Atunci cand ne indragostim, partenerii nostri nu au nevoie de astfel de gesturi ca sa stie ca ii iubim pentru ca le aratam acest lucru prin loialitatea noastra si prin sinceritate.

Suntem fideli. Cu siguranta de la fiecare regula exista si o exceptie insa cei mai multi dintre barbatii in Fecioara sunt fideli in dragoste. Pe de-o parte, e vorba despre principiu si despre respect, atat fata de noi insine cat si fata de jumatatile noastre. Pe de cealalta parte, pentru noi o relatie presupune ceva efort investit iar o alta poveste paralele este imposibila din punct de vedere al gestionarii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: