Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Fecioara

Afla destainuirile unui nativ in Fecioara.

Nativii in Fecioara sunt recunoscuti pentru spiritele lor realiste si pentru faptul ca sunt foarte bine organizati. Nu sunt genul de persoane care sa se adapteze foarte usor, motiv pentru care simt nevoia sa controleze fiecare aspect al vietii si sa isi planifice atent fiecare pas. Nativii in Fecioara nu sunt usor de iubit si isi daruiesc inima cu greu, drept pentru care afectiunea lor este cu atat mai pretioasa. Nu sunt reci, indiferent sau malitiosi, ci pur si simplu foarte selectivi in ceea ce ii priveste pe oamenii din viata lor.

Toate deciziile pe care le iau, inclusiv in chestiunile sentimentale, se bazeaza pe latura rationala. Prin urmare, atunci cand simt ca o persoana nu mai aduce un plus de valoare sau devine o povara, Fecioarele vor renunta la legatura cu persoana respectiva, indiferent de natura relatiei dintre ei. Acest lucru nu inseamna ca nu se achita de datoriile de onoare si nu au grija de cei dragi aflati in nevoie.

Citește și:

Confesiunile unui barbat Fecioara

Nu ne indragostim foarte usor. Cu siguranta nu suntem genul de oameni care sa isi piarda capul si nici nu visam la povesti cu printi si printese. Relatiile noastre sunt bine ancorate in realitate, poate unoeri lipsite de romantism pentru ca nu ne plac gesturile siropoase si nici declaratiile publice de dragoste. Sentimentele noastre se reflecta prin gesturile marunte pe care le facem pentru oamenii dragi cu toata inima si fara sa asteptam sa fim rasplatiti pentru ele.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc