Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Fecioara

Afla destainuirile unui nativ in Fecioara.

Nu ne manifestam afectiunea prin gesturi de romantism cliseic. Trandafirii rosii, maimutoaiele de plus si conturile comune cu partenerii nostri pe site-urile de socializare nu sunt punctele noastre foarte si, intre noi fie vorba, le privim cu o usoara nota de dispret. Atunci cand ne indragostim, partenerii nostri nu au nevoie de astfel de gesturi ca sa stie ca ii iubim pentru ca le aratam acest lucru prin loialitatea noastra si prin sinceritate.

Suntem fideli. Cu siguranta de la fiecare regula exista si o exceptie insa cei mai multi dintre barbatii in Fecioara sunt fideli in dragoste. Pe de-o parte, e vorba despre principiu si despre respect, atat fata de noi insine cat si fata de jumatatile noastre. Pe de cealalta parte, pentru noi o relatie presupune ceva efort investit iar o alta poveste paralele este imposibila din punct de vedere al gestionarii.

Citește și:

Suntem foarte bine organizati. Stiam exact unde vom fi si ce vom face peste cateva luni de acum incolo si nu ne place sa lasam nimic la voia intamplarii. Avem intotdeauna un plan B si gasim solutii pentru orice situatie complicata.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc