Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Fecioara

Afla destainuirile unui nativ in Fecioara.

Suntem foarte selectivi cu oamenii din preajma. Nu ne deschidem prea usor sufletele asa ca alegem cu grija oamenii in care ne incredem. Acordam foarte rar o a doua sansa daca oamenii ne-au inselat asteptarile insa daca ne calcam pe inima si ii primim din nou in vietile noastre, cu siguranta avem asteptari foarte mari.

Avem doua fete dar nu in sensul ca suntem ipocriti. Fata pe care o afisam acasa si in preajma oamenilor dragi este complet diferita fata de cea pe care o afisam in viata profesionala sau in jurul oamenilor pe care nu ii cunoastem. De la distanta putem parea foarte reci, calculati si chiar lipsiti de sentimente insa oamenii dragi stiu ca preferam pur si simplu sa nu amestecam cele doua aspecte.

Suntem jucatori de echipa. Nu avem orgolii teritoriale si suntem dispusi sa colaboram cu oamenii din jurul nostru, fie ca e vorba de familie, de viata profesionala, de partenerii nostri sau de prieteni. Nu simtim nevoia de a iesi in fata sau de a fi priviti ca lideri. Noi suntem oamenii care gasesc solutii si care ii motiveaza si pe ceilalti in acest sens, fara sa astepte premii, medalii si aplauze. Desigur, ne place sa ni se recunoasca meritele si eforturile dar nu asteptam recunostinta vesnica pentru reusitele noastre.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Rasstock/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc