Setari Cookie-uri

Efectele lui Pluto retrograd: Schimbarile mistice ale zodiei tale

Cum iti afecteaza zodia puterea magica a lui Pluto?

Taur

Pentru nativii in Taur urmeaza o perioada in care va fi aproape imposibil sa puna bani deoparte pentru ca le vor curge pur si simplu printre degete. Nu sunt neaparat pierderi financiare dar vor avea foarte multe cheltuieli, lucru ce nu va fi foarte placut pentru Taurii strangatori din fire. Desi nu sunt materialisti din fire, acesti nativi sunt constienti de puterea banilor insa vor invata din aceasta perioada de mers retrograd a lui Pluto ca si pierderile materiale au rostul lor. Din punct de vedere spiritual, in ei se va produce o transformare profunda din punct de vedere spiritual. Ai putea spune despre ei ca isi vor gasi calea.

Gemeni

La nivel personal, intre Gemeni si Pluto nu exista o conexiune foarte personala. La nivel global, atunci cand planeta a fost retrograda in acest semn, respectiv 1884-1914, omenirea a facut progrese tehnologice majore.In 2016, influenta lui Pluto asupra Gemenilor va fi resimtita in legaturile karmice. Acum este momentul prielnic pentru ca acesti nativi sa isi achite datoriile fata de o persoana pe care au ignorat-o intr-o alta viata intr-un moment de suferinta. Sarcina lor este sa acorde ajutor cu inima deschisa tuturor celor care vor arata ca au nevoie de sprijinul Gemenilor.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac sunt foarte sensibili la miscarile din Univers si, desi sunt semn de apa, nu vor fi imuni la influenta lui Pluto retrograd. Schimbarile cele mai profunde se vor petrece in relatiile parintesti ale Racilor. Poate fi vorba de legatura cu mamele si tatii celor nascuti in acest semn sau despre relatiile dintre Raci si copiii acestora. Important este sa nu isi asume roluri de justitiari si sa nu incerce sa aplice pedepse si sanctiuni pentru ca nu vor judeca intotdeauna obiectiv. In aceasta perioada, Racilor le este recomandat sa fie impaciuitori si sa aiba foarte multa rabdare cu parintii sau copiii lor.

Leu

Leii se vor afla intr-opozitie incomoda pentru ei in aceasta perioada. Desi sunt obisnuiti sa conduca, sa iasa mereu in fata si sa fie ascultati, autoritatea lor va fi subminata. Poate suna dur insa in aceasta perioada, Leii vor avea de invatat lectia modestiei. In vietile lor poate intra o persoana cu un anumit statut social de la care vor avea de invatat multe lectii pentru viitor. In cazul Leilor care au un partener, o astfel de persoana se poate transforma intr-un mentor iar in cazul celor singuri, se poate transforma intr-o poveste de dragoste care va schimba profund perspectiva acestor nativi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc