Setari Cookie-uri

Efectele lui Pluto retrograd: Schimbarile mistice ale zodiei tale

Cum iti afecteaza zodia puterea magica a lui Pluto?

Fecioara

Fecioarele se numara printre cele mai afectate zodii de mofturile retrograde ale lui Pluto. Lectia pe care o vor invata in aceasta perioada nu va fi deloc placuta insa le va prinde foarte bine, chiar daca presupune o schimbare la care, asa cum le e felul, se vor adapta mai greu. Pentru ei cariera este extrem de importanta, desi nu sunt tentati de pozitiile de conducere pentru ca sunt executanti excelenti si lucreaza foarte bine sub presiune. Viata profesionala trebuie sa faca un pas inapoi pentru a putea face ordine in cea personala. Acest lucru poate presupune o pierdere a actualului loc de munca sau schimbarea cu unul mai putin incarcat. Dupa e vor depasi socul initial, Fecioarele vor descoperi ca exista viata dincolo de munca.

Balanta

Comparativ cu alte zodii, Balantele vor trece ca peste prin apa de Pluto retrograd. Ei sunt influentati de posomoratul zeu al intunericului putin sau chiar deloc. In orice caz, viata personala a acestor nativi ar putea fi afectata insa nu intr-o maniera profunda. Trebuie doar sa dea dovada de ceva mai multa rabdare cu partenerii de cuplu si sa fie mai diplomati in gestionarea situatiilor tensionate. In acelasi timp, li se recomanda sa nu bata apropouri sau sa incerce sa fie subtili, ci sa spuna adevarul.

Citește și:

Scorpion

Nativii in Scorpion vor traversa o perioada care le poate revolutiona vietile pentru ca Pluto este patronul lor spiritual. In cazul lor, se poate vorbi despre un soi de renastere sufleteasca si se vor ridica, intocmai ca legendara pasare Phoenix, din propria cenusa. Li se recomanda sa evite conflictele cu orice chip si sa aplaneze orice situatie de acest gen pentru ca nu au foarte multa rabdare cu cei din jur si pot spune sau face lucruri necugetate. In schimba, din punct de vedere sentimental, vor reusi sa isi inteleaga foarte bine emotiile si sa le dea urmare, in mod special daca nu au avut curaj sa faca acest lucru pana acum.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc