Nasterea unui sub un anumit semn zodiacal nu este deloc intamplatoare. Oamenii vin pe lume purtand caracteristicile zodiei lor tocmai pentru ca au de indeplinit o misiune pe pamant, uneori adusa cu ei din alta viata. Tocmai de aceea, te invitam astazi sa descoperi ce misiune divina este harazita zodiei tale.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni numai suflet, plini de pasiune si de indarjire. Traiesc viata din plin si se bucura de fiecare moment si din aceasta cauza,uneori pare ca traiesc doar pentru placerea momentului. E drept ca nu se gandesc intotdeauna la consecinte si la ziua de maine insa in apararea lor, stiu sa improvizeze si improvizeaza bine.

Misiunea divina a Berbecilor in aceasta viata este sa ii invete pe cei din jurul lor sa se bucure mai mult de fiecare clipa in parte si sa fie recunoscatori pentru toate lucrurile bune pe care le au in vietile lor.

Foto Melpomene/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt persoane care traiesc pe jumatate pentru valorile spirituale ale lumii si pe cealalta jumatate pentru valorile materiale. In egala masura pentru ei sunt importanti si dragostea, si banii, motiv pentru care au capatat reputatia de materialisti. Adevarul este insa ca ei sunt lipsiti de falsa ipocrizie a semnelor astrale care se bucura la bani insa nu recunosc acest lucru. Cu toate acestea, trasaturile definitorii ale Taurilor sunt romantismul si delicatetea sufleteasca.

Misiunea divina a Taurilor este sa ii invete pe cei din jur puterea si valoarea sacrificiului iar acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca acesti nativi sunt capabili de sacrificii enorme pentru oamenii pe care ii iubesc.

Gemeni

Nativii in Gemeni sunt oameni plini de viata, comunicativi si indrazneti. In acelasi timp, sunt negociatori neintrecuti si ies invingatori din orice provocare pentru ca stapanesc foarte arta cuvintelor. Mai mult de atat, Gemenii sunt insetati de cunoastere si isi imbogatesc permanent mintile. Nu sunt intotdeauna de incredere pentru ca isi pot schimba rapid parerea in fucntie de interese insa acest lucru nu ii face malitiosi.

Misiunea divina a Gemenilor este sa ii invete pe oameni ca ignoranta inseamna stirbire spirituala si ca fiecare dintre noi este dator sa invete in permanenta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: