Setari Cookie-uri

Misiunea divina a zodiei tale

Afla care este scopul sfant al zodiei tale!

Misiunea divina a Taurilor este sa ii invete pe cei din jur puterea si valoarea sacrificiului iar acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca acesti nativi sunt capabili de sacrificii enorme pentru oamenii pe care ii iubesc.

Gemeni

Nativii in Gemeni sunt oameni plini de viata, comunicativi si indrazneti. In acelasi timp, sunt negociatori neintrecuti si ies invingatori din orice provocare pentru ca stapanesc foarte arta cuvintelor. Mai mult de atat, Gemenii sunt insetati de cunoastere si isi imbogatesc permanent mintile. Nu sunt intotdeauna de incredere pentru ca isi pot schimba rapid parerea in fucntie de interese insa acest lucru nu ii face malitiosi.

Misiunea divina a Gemenilor este sa ii invete pe oameni ca ignoranta inseamna stirbire spirituala si ca fiecare dintre noi este dator sa invete in permanenta.

Rac

Racii sunt persoane speciale insa foarte dificile. Pot avea exterioare dure insa in interior sunt foarte sensibili si daca nu invata sa isi stapaneasca uneori emotiile, pot traversa perioade dificile de dezechilibru spiritual. Un lucru este insa cert in privinta lor: nimeni nu stie sa iubeasca atat de intens ca Racii. Atunci cand isi gasesc sufletele pereche, acestea vor deveni centrul Universului pentru nativii in Rac.

Citește și:

Cea mai arzatoare dorinta a Racilor este sa isi intemeieze o familie, motiv pentru care inclusiv misiunea lor divina pe pamant este sa ii invete pe oameni valoarea familiei si mai ales, respectul pentru acest principiu.

Leu

Leii sunt orgoliosi, lucru pe care il stie toata lumea despre ei insa, in acelasi timp, sunt foarte prietenosi. Trasatura lor definitorie, pe langa mandrie, este naturaletea. Iti dai seama aproape imediat daca Leii te plac sau nu pentru ca se vor purta foarte natural si nu vor respecta intotdeauna protocolul unui prim contact. In acelasi timp, sunt curiosi, aventurosi, dornici sa cunoasca lumea.

Misiunea divina a nativilor in Lei este sa ii invete pe cei din jur valoarea prieteniei si cat de importanta este depasirea barierelor sociale, atunci cand iti doresti sa cunosti cu adevarat pe cineva.

Fecioara

Cei nascuti sub zodia Fecioarei sunt persoane care pot trece absolut neobservate daca isi doresc acest lucru sau care pot straluci in centrul atentiei daca isi propun asta. Pentru ei, nimic nu este imposibil pentru ca isi ating scopurile cu rabdare, cumpatare si cu ajutorul planurilor stabilite din timp. Se gandesc intotdeauna la consecintele actiunilor si la ziua de maine insa acest lucru nu inseamna ca tin intotdeauna cont de sentimentele celorlalti, ci de binele general.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc