Setari Cookie-uri

Misiunea divina a zodiei tale

Afla care este scopul sfant al zodiei tale!

Misiunea Fecioarelor pe pamant este sa ii invete pe oameni sa actioneze impreuna, ca o echipa bine sudata pentru ca doar impreuna se poate produce o schimbare pozitiva.

Balanta

Balantele sunt oameni care traiesc pentru frumos si cauta sa vada intai acest lucru in oameni, abia apoi partile negative. Sunt dispusi sa ierte si sa acorde o a doua sansa insa acest lucru nu ii face naivi. Desigur, exista si astfel de situatii insa ei au invatat sa nu fie ranchiunosi si sa nu urasca. Balantele au inteles ca sunt responsabile doar pentru actiunile lor, nu si pentru modalitatea in care actioneaza ceilalti. Acest lucru inseamna ca raspund oamenilor cu bunatate si caldura sufleteasca desi stiu ca nu intotdeauna li se va raspunde la fel.

Misiunea Balantelor este una grea, insa cu atat mai pretioasa. Acesti nativi trebuie sa ii invete pe cei din jur sa caute frumusetea spirituala din oameni si sa iubeasca neconditionat.

Citește și:

Scorpion

Pe cat sunt de interesanti ca persoane, pe atat de mari sunt bataile de cap pe care le dau Scorpionii. Acesti nativi pot fi prietenosi, placuti si chiar calzi insa nici macar in aceste situatii, ei nu isi deschid complet sufletele in fata oamenilor. Poate de abia dupa ani de zile de prietenie si dupa numeroase dovezi de incredere acesti nativi vor fi dispusi sa doboare zidurile.

Misiunea Scorpionilor nu se refera doar la ei, ci mai degraba la modalitatea in care interactioneaza cu cei din jur. Oricat de mult si-ar dori sa poata face totul singur, Scorpionii trebuie sa invete, pe de-o parte, sa ceara ajutorul celor din jur si pe de cealalta parte, sa accepte ca nu pot purta crucile altora, chiar daca e vorba de oamenii pe care ii iubesc.

Sagetator

Sagetatorii sunt plini de viata, de optimism, si de speranta. Cand crezi ca viata le-a dat o lovitura dura, dupa care nu se poate ridica nimeni, poti sa fii sigur ca acesti nativi o vor lua de la capat cu optimism si forta interioara. Nu isi exteriorizeaza des sentimentele insa atunci cand o fac, aleg cu mare grija oamenii in fata carora isi deschid sufletele.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc