V-a ghicit cineva pana acum zodia in care sunteti? Unele persoane au un dar innascut pentru acest lucru. Ele se ghideaza, printre altele, dupa aspectul fizic si dupa reactiile emotionale ale cuiva. Astazi va invitam sa descoperiti cum puteti face diferenta intre nativi, dupa caracteristicile principale ale zodiilor. Desigur, fiecare persoana este unica si poate fi influentata in comportament si de ascendent insa exista catev indicii pretioase care pot arata in ce zodie s-a nascut interlocutorul. Fiecare zodie are anumite trasaturi de baza pe care le puteti observa asupra cunoscutilor vostri si cu cat mai multe comparatii si analize veti face cu atat mai repede va veti perfectiona.

Foto: Dzhulbee, Shutterstock

Cum poti ghici in ce zodie se afla cineva Berbec - pasional in discursuri si are pareri foarte bine conturate

Berbecii vorbesc de cele mai multe fara sa vrea peste voi si au pareri foarte bine conturate. Sunt usor de recunoscut pentru ca sunt foarte pasionali in discursurile lor si afirma intotdeauna cu convingere. In acelasi timp, ei nu cred intotdeauna ce spun insa au obiceiul sa afirme jumatati de adevaruri doar de dragul conversatiei. Din punct de vedere fizic, se spune ca Berbeci au nasul usor indreptat in jos si urechi cu margini aproape perfecte.

Taur - este sarcastic si manierat

Taurii vorbesc foarte clar si deseori sunt sarcastici insa fac acest lucru fara dram de rautate, ci mai degraba doar sa anime conversatia. Au un anumit aer clasic in jurul lor obtinut, pe de-o parte, din manierele impecabile si pe de cealalta parte din romantismul nativ al zodiei lor. Taurii se nasc cu gaturi lungi si barbii rotunde, deci pot poza in cataloage pentru bijuterii si produse cosmetice.

Gemeni - ii place sa fie in centrul atentiei, este increzator si vorbeste mult

Nativii acestei zodii sunt foarte expresivi si in permanenta miscare. Sunt foarte crativi, vorbesc mult si cu incredere. In plus, le face placere sa se afle in centrul atentiei. Au brate si degete lungi, care le dau in timpul mersului o eleganta de dansatori. Mai mult de atat, au picioare foarte bine conturate, aproape sculpturale. Gemenii nu sunt neaparat manechine sau fotomodele, dar au acel ceva deosebit exprimat deseori prin rafinament vestimentar.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: