Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu puteri oculte

Luna are o importanta majora in stiintele oculte. Pozitia lunii in comparatie cu a altor astrii este foarte importanta si astrologii indeamna pe oricine sa vada cum le influenteaza viata planetele in general.

Toata lumea are un semn al soarelui si un semn al lunii. Acestea repezinta de fapt unde erau pozitionate soarele si luna in momentul nasterii cuiva. Soarele sta in fiecare zodie aproximativ 30 de zile in timp ce luna tranziteaza in aceasta perioada toate constelatiile. Soarele influenteaza personalitatea pe cand luna determina emotiile. Daca Soarele dicteaza cum va fi vazuta o persoana in societate atunci luna indruma relatia cuiva cu sinele, da mai multa sau mai putina speranta ca totul va fi bine, influenteaza visele si aspiratiile unui om, fricile, nesiguranta si intuitia. Astrologii petrec mult timp incercand sa prezica cum va influenta puterea lunii comportamentul uman si activitatile lumesti iar acest lucru se imbina bine cu magia, dar si cu puterile ascunse ale unei zodii.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc