Setari Cookie-uri

Astrologie indiana: Ce zodie antica esti?

Descopera ce semn zodiacal te reprezinta in astrologia indiana!

Tula (Balanta)

Acest semn este unul masculin, caruia ii place sa se manifeste ziua, de preferat in aer liber. Cei nascuti in Tula sunt energici, ambitiosi, darnici si se descurca bine in situatii dificile. Dupa o perioada grea la job se recupereaza usor si revin la munca cu forte proaspete, chiar cu mai mult chef. In ceea ce priveste aspectul fizic, ei sunt de obicei inalti, bine facuti, cu fata ovala si au ochi frumosi.

Vrischika (Scorpion)

Al optulea semn al zodiacului este un semn de apa feminin si echivaleaza cu Scorpionul. Misteriosi si atractivi, cei din Vrischika tanjesc dupa apropierea spirituala si sunt prin urmare cei mai pasionali ai zodiacului. Desi par calmi si linistiti nu se stie niciodata cand pot izbucni, motiv pentru care este bine sa nu ii deranjati, daca nu vreti sa ii aveti dusmani pentru totdeauna. Prefera sa fie secretosi pentru ca sunt timizi si introvertiti, dar exista si nativi care sunt pusi mereu pe cearta. Ei se potrivesc foarte bine in profesii ce presupun analize si calcule, investigatii si rezolvarea unor cazurilor ramase fara raspuns.

Citește și:

Dhanu (Sagetator)

Aceasta zodie este foarte flexibila iar persoanele Dhanu par a fi inocente, blande, chiar elocvente, cu un simt al originalitatii crescut, dar in acelasi timp nonconsecvente si neglijente. Trasaturi comune si cu cei nascuti sub semnul Mithuna, Kanya si Meena (sau Matsya). Elementul acestei zodii este focul iar simbolul il reprezinta tot un arc. Cei nascuti in aceasta zodie sunt carismatici si pot prezice rezultatul unei actiuni inca de la inceputurile sale. Ochii lor sunt foarte expresivi, motiv pentru care nu isi pot ascunde starile de spirit, desi de cele mai multe ori sunt veseli. Asta si pentru ca le place sa fie mereu ocupati si nu au timp sa se plictisesasca.

Makara (Carpicorn)

Nativii Makara sunt foarte ambitiosi si isi stabilesc mereu teluri inalte, pentru ca sunt dependenti de reusite profesionale si muncesc din greu pentru a obtine ceea ce isi doresc. Aceasta este o zodie de Pamant sub influenta lui Saturn, ceea ce ii face pe nativi sa fie perfectionisti, foarte atenti la detalii si conservatori atat in munca cat si in viata de zi cu zi. Le place sa rezolve cele mai grele probleme pentru a-si demonstra superioritatea, dar in acest proces prefera sa isi pastreze prietenii, daca este posibil. Sunt in cautare mereu de un partener iubitor si puternic, pe care il pot gasi in zodia Vrisha.

Citește și:

Kumbha (Varsator)

In Kumbha se nasc doar persoane rationale si ascultatoare, inzestrate cu darul de a linisti lumea din jur in situatii mai putin placute. In general sunt oameni inalti, demni si sanatosi, cu convingeri stricte, care prefera oricand adevarul in detrimentul unei minciuni frumos impachetate, fiindca incearca sa faca lumea un loc mai bun. La ei toate bolile se fac pe fond nervos, pentru ca se streseaza din orice si trec usor de la o stare la alta. Calitatile lor principale se manifesta in electronica si telecomunicatii iar sufletul pereche poate proveni din zodia Makara.

Meena (Pesti)

In acest semn de apa se nasc persoane flegmatice, care nu ies cu nimic in evidenta, usor efeminate, care iubesc natura si carora le place sa ajute pe oricine daca au cu ce. Reprezinta modelul ideal de partener, deoarece foarte rar mint si sunt foarte atasati de persoanele cu care interactioneaza. De obicei au fata rotunda, cu ochi somnorosi mereu, fiindca isi fac tot timpul griji, sunt firi anxioase si au o imaginatie bogata. Drept pentru care nu au o viata lejera si isi doresc mai mereu lucruri pe care nu le pot avea prea usor.

Foto prima pagina: Lukiyanova Natalia, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc