Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna iunie!

Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afectiune puternica. Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui iubire. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Cu totii ne dorim acest lucru si pentru unii dintre noi este posibil sa se intample chiar in luna iunie 2016.

Horoscopul dragostei in luna iunie 2016

horoscop dragoste iunie 2016 Foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Horoscop dragoste Berbec iunie 2016

In ciuda ultimilor ani de ghinion intrarea lui Venus in aceasta zodie anunta numai situatii romantice. Nativii din Berbec ar trebui sa mearga la cat mai multe petreceri, la filme si evenimente, pentru a avea ocazia sa isi intalneasca marea dragoste. Daca in jurul datei de 19 se vor implica in proiecte creative este posibil sa primeasca vesti de la un fost partener si chiar sa inceapa o relatie nu tocmai potrivita pentru ceea ce cauta ei, dar macar vor avea ocazia sa isi imbunatateasca viata sociala in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscop dragoste Taur iunie 2016

Pentru cei singuri, luna iunie este cea mai prolifica din acest an, cand este posibil sa inceapa o relatie serioasa sau chiar sa se casatoreasca. Desi probabil va fi gasita, dragostea este mai mult la nivel ideatic si va veni in urma unor cautari spirituale intense si indelungate, in cadrul religios sau la un eveniment caritabil. Jumatatea poate fi gasita si in timpul activitatii de voluntariat intr-un spital sau in vizita la cineva bolnav. Taurii nu isi vor gasi perechea ideala in cluburi de noapte, dar pot avea parte de aventuri spectaculoase in baruri sau discoteci. Chiar daca nu cred in asta nativii acestei zodii se pot indragosti nu numai la prima vedere ci si la prima auzire a vocii celui drag. Gasirea acestei persoane speciale care sa le umple sufletele de lumina va fi posibila la locul de munca atat printre colegi cat si printre superiori.

Citește și:

Horoscop dragoste iunie 2016 Gemeni

Luna iunie gazduieste majoritatea zilelor de nastere din zodia Gemeni, ceea ce ii face pe acesti nativi sa se simta mai atragatori, increzatori in fortele proprii si optimisti. In jurul datei de 11 este posibil ca cei care sunt deja intr-o relatie sa isi aprecieze mai mult independenta si ar fi bine sa le fie lasat suficient spatiu daca se doreste mentinerea legaturilor cu acestia. Gemenii se vor gandi foarte mult la dragoste dupa ziua de 15, cand vor incerca inainte de orice sa ii multumeasca pe altii, dar trebuie sa isi cunoasca bine limitele, ca nu cumva sa faca promisiuni pe care nu le pot tine.

Horoscop dragoste iunie 2016 Rac

Racii au nevoie de timp pentru a se reface dupa o despartire tumultoasa si a-si gasi echilibrul. Cei care sunt singuri vor avea posibilitatea sa intre intr-o relatie amoroasa dupa data de 8, iar cei care au deja un partener vor trebui sa lamureasca niste probleme cu acesta. Pozitionarea Lunii va favoriza cautarea sufletului pereche in cazul in care acesta nu a fost deja gasit. Cei norocosi vor fi inconjurati de dragoste si compasiune in jur de 7 iunie si pana pe data de 15 este indicat sa mearga cu perechea lor intr-o mini-vacanta, pentru a petrece timp de calitate in doi si a iesi din monotonie. Altii mai putin norocosi vor intampina probleme toata luna si relatiile lor vor fi mai intense spre sfarsitul lunii, cand abia isi vor da seama ca mila si critica ascund de fapt probleme mai serioase si vor realiza ca poate au asteptari prea mari de la viitorul lor alaturi de acel om.

Citește și:

Horoscop dragoste Leu iunie 2016

Nativii acestei zodii trebuie sa accepte invitatii in oras si sa participe la mai multe evenimente, mai ales in jurul datei de 11 iunie. Atentie insa la atractia sexuala, care este posibil sa genereze anumite probleme la locul de munca. Persoanele nascute in zodia Leu este bine sa se orienteze catre un Geaman cu care pot purta conversatii diverse sau catre un Sagetator inteligent, care le poate invata cate ceva. La inceputul lunii este recomandat ca Leii sa isi evalueze relatiile amoroase, dar sa amane o decizie definitiva pana pe data de 15, cand Venus isi va face aparitia. In partea a doua a lunii emotiile si sentimentele se vor stabiliza, ceea ce la va da oportunitatea de a lamuri lucrurile si cu partenerul de viata, care poate fi un alt Leu sau un Sagetator responsabil.

Horoscop dragoste Fecioara iunie 2016

O persoana incantatoare va umple viata Fecioarelor cu afectiune, complimente si daruri in jurul datei de 7 iunie. Cei din aceasta zodie se vor simti mai bine daca in a doua parte a lunii isi vor tine ascunse sentimentele, cel putin pana cand vor fi siguri ca acestea sunt reciproce. Luna va face ca acestvi nativi sa se concentreze mai mult asupra familiei, copiilor, lucrurilor creative si legaturilor amoroase si le va oferi ocazia sa cunoasca pe cineva cu care vor lega o relatie profunda, dar nu suficient de palpitanta pentru a o continua.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc