Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna iunie!

Horoscop dragoste iunie 2016 Balanta

Cei care sunt deja intr-o relatie de lunga durata vor avea parte de mai multa fericire si implinire. Cei care sunt in cautari isi pot gasi partenerul la un curs de limbi straine, la un training sau prin intermediul unor cunostinte comune. Ar putea fi chiar cineva de alta nationalitate sau religie. Toate acestea se vor intampla dupa ce Balantele vor reusi sa isi echilibreze viata personala cu cea profesionala si dupa ce isi vor rezolva toate problemele ce tin de sanatatatea aparatului reproducator, pentru ca fara a fi siguri ca totul este in regula copilul mult asteptat va intarzia sa apara.

Horoscop dragoste iunie 2016 Scorpion

Dragostea pluteste in aer in primele doua saptamani din iunie, mai ales daca Scorpionii vor calatorii sau vor interactiona cu oameni din medii mai exotice. Cel mai bine vor merge relatiile cu Racii si Pestii, care vor fi si ei influentati de prezenta lui Venus dupa data de 15. Cei care deja au o familie formata este posibil sa primeasca vestea ca aceasta se va mari in curand, chiar daca intre soti pot aparea neintelegeri din cauza banilor.

Citește și:

Horoscop dragoste Sagetator iunie 2016

Noi relatii este posibil sa ia nastere in aceasta luna mai ales dupa prima saptamana. Pentru ca acestea sa functioneze nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa puna dorintele partenerului mai presus decat ale lor, lucru foarte greu din moment ce pentru ei conteaza cel mai mult cariera. Pentru a se dezvolta personal si profesional Sagetatorii au nevoie de foarte mult spatiu de expresie si in luna iunie partenerii lor vor avea de suferit din aceasta pricina. Lucrurile vor merge insa mai bine in a doua jumatate a lunii, cand vor fi mai atrasi de cei care le impartasesc activitatile intelectuale, de un Leu cu imaginatie sau un alt Sagetator mai sensibil. In aceasta perioada ei isi vor dori relatii monogame stabile, care sa se bazeze pe incredere si loialitate.

Horoscop dragoste Capricorn iunie 2016

Daca exista Capricorni care vor sa se casatoreasca, acestia trebuie sa stie ca la inceputul lunii iunie s-ar putea sa primeasca o cerere de la un Rac iubitor sau de la un nativ Pesti cu spiritul umorului. Acest lucru se va intampla in timp ce aceia care sunt casatoriti vor ramane casatoriti, desi vor avea si ocazii de aventuri.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator iunie 2016

Varsatorii au toate sansele sa gaseasca pe cineva in primele doua saptamani ale lunii, cand vor participa la mai multe petreceri, vor merge mai mult cu prietenii la cinematograf si chiar vor avea ocazia sa participe la competii sportive. Daca se vor relaxa si nu isi vor pierde cumpatul exista toate sansele ca noile relatii sa se desfasoare corespunzator. Pentru acestia, propunerile de casatorie vor curge dupa data de 15 iar restul relatiilor se vor imbunatati. Cele mai bune sanse sunt alaturi de un teatral Leu sau langa un tanar din Gemeni.

Horoscop dragoste iunie 2016 Pesti

Primele doua saptamani se anunta pline de petreceri si pentru Pesti, petreceri la care evident un pahar de tarie va aprinde scanteia dragostei. Pasiunea si afectiunea vor fi la tot pasul in timp ce un alt Peste va raspunde nevoii de companie si un Rac protector va organiza cateva iesiri in oras pentru a ridica moralul celor singuri si a le sugera ca isi pot cauta partenerul si pe site-urile de online dating. Relatiile deja existente nu vor intampina probleme, ba chiar va exista o satisfactie sexuala in crestere.

Foto prima pagina: Andrekart Photography, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc