In dragoste, nativii in Gemeni sunt foarte pretentiosi mai ales pentru ca se indragostesc destul de greu. Sigur, le place sa flirteze si sa li se acorde atentie. In plus, nu sunt neparat cea mai fidela zodie insa acest lucru se intampla doar pana cand isi vor intalni sufletele pereche. Atunci cand se indragostesc cu adevarat, viziunile lor cu privire la relatii se schimba complet. Sunt fideli, dedicati, grijulii, mereu optimisti si deschisi catre solutionarea problemelor.

Comunicarea divină intre sufletele pereche. 4 semne importante că ești cu persoana potrivită

Sufletele pereche ale Gemenilor

Compatibilitate Gemeni - Berbec

Berbecii aduc multa pasiune in viata Gemenilor si o pofta nebuna de aventura. Compatibilitatea lor poate fi pusa intai pe seama elementelor, respectiv de aer si de foc. Gemenii, ca semne de aer, aduc un suflu de noutate in vietile Berbecilor iar acestia de pe urma aduc pasiune torida. Mai mult de atat, si Gemenii si Berbecii sunt atrasi de laturile intelectuale foarte bine dezvoltate ale partenerilor.

Compatibilitate Gemeni - Leu

Gemenii sunt fascinati de personalitatile puternice ale Leilor in timp ce acestia de urma apreciaza dezinvoltura nativilor din Gemeni. Cu siguranta o relatie intre aceste doua semne nu va fi lipsita de conflicte, tocmai pentru ca ambii parteneri au personalitati puternice insa Gemenii vicleni vor gasi intotdeauna modalitatea de a tempera orgoliul nemasurat al Leilor.

Compatibilitate Gemeni - Balanta

In timp ce Gemenii sunt plini de energie si de imaginatie, partenerii lor in Balanta aduc echilibru in vietile lor tumultoase prin eleganta, spirit artistic si rafinament sexual. De regula intre ei nu exista probleme de comunicare pentru ca Gemenii au o inclinatie nativa catre acest aspect iar Balantele sunt intotdeauna deschise la compromisuri de dragul celor pe care ii iubesc.

Compatibilitate Gemeni -Varsator

Desi sunt semne de aer, intre Gemeni si Varsator vor iesi intotdeauna scantei. Acest lucru trebuie pus intai pe seama faptului ca sunt zodii care mizeaza foarte mult pe latura intelectuala si se vor tratata ca de la egal la el. Mai mult de atat, ambii parteneri traiesc pentru viitor si sunt deschisi la experiente noi.

Cele 4 tipuri de suflete pereche pe care le vei intalni in aceasta viata

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: