Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Gemeni

Afla cum se potrivesc nativii in Gemeni cu celelalte zodii

In dragoste, nativii in Gemeni sunt foarte pretentiosi mai ales pentru ca se indragostesc destul de greu. Sigur, le place sa flirteze si sa li se acorde atentie. In plus, nu sunt neparat cea mai fidela zodie insa acest lucru se intampla doar pana cand isi vor intalni sufletele pereche. Atunci cand se indragostesc cu adevarat, viziunile lor cu privire la relatii se schimba complet. Sunt fideli, dedicati, grijulii, mereu optimisti si deschisi catre solutionarea problemelor.

Sufletele pereche ale Gemenilor

Compatibilitate Gemeni - Berbec

Berbecii aduc multa pasiune in viata Gemenilor si o pofta nebuna de aventura. Compatibilitatea lor poate fi pusa intai pe seama elementelor, respectiv de aer si de foc. Gemenii, ca semne de aer, aduc un suflu de noutate in vietile Berbecilor iar acestia de pe urma aduc pasiune torida. Mai mult de atat, si Gemenii si Berbecii sunt atrasi de laturile intelectuale foarte bine dezvoltate ale partenerilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc