Setari Cookie-uri

Horoscopul pasiunii: secretul erotic al zodiei tale

Asa cum polii opusi se atrag tot astfel si semnele zodiacale diferite pot forma combinatii bune.

Daca sunteti intr-o relatie stabila sau doar vreti sa aveti o aventura cu cineva este bine sa stiti exact sub cine sau pe cine va puteti sprijini. Daca insa sunteti in cautare de cineva care sa va condimenteze viata sau pur si simplu va doriti sa aflati care sunt cele mai pasionale zodii ale horoscopului continuati sa cititi. Relatiile nu sunt introdeauna roz si cateodata avem nevoie de putin ajutor din partea astrelor. A face dragoste este cu siguranta o parte foarte importanta a unei relatii adulte si cea mai intima conexiune pe care o pot avea doi oameni, asta chiar daca pasiunea vine si din minte.

Secretul erotic al fiecarei zodii in parte

horoscop pasiune Foto: indira’s work, Shutterstock

Berbec - Pasiunea

O sa urmariti un Berbec toata viata odata ce ati pus mana pe el. Independenti si impulsivi, Berbecilor le place viata in continua schimbare si se vor asigura ca partenerii fie le sunt alaturi pe parcursul acesta tumultos fie se vor uita cu regret in suflet la ei cum isi continua viata alaturi de altcineva. Pasiunea si impulsivitatea de care dau dovada creeaza dependenta si veti deveni sclavele lor sexuale incercand cu disperare sa le faceti pe plac si sa faceti parte din viata lor kinky. Dar daca veti fi primite in camera lor de joaca depinde numai de voi daca veti continua.

Citește și:

Taur – Succesul

Nimic nu este mai incitant decat cineva care stie sa isi faca bine treaba. Datorita perseverentei de care dau dovada Taurii sunt fruntasi in orice domeniu si in orice pat se decid sa intre. Cu toate acestea sunt foarte discreti in privinta cuceririlor. Ei pot fi gazde foarte bune si le place sa aiba grija de cei dragi lor, pe care ii aleg cu grija, pentru a se incadra bine printre lucrurile frumoase cu care le place sa se inconjoare. Atentie sa nu va lasati cucerite usor de cadourile scumpe si banii pe care sunt dispusi sa ii imparta cu voi, pentru ca succesul le-a luat un pic mintile.

Gemeni – Intelepciunea

Gemenii se pricep la vorbe si o au bine cu limbile. O sa va indragostiti instantaneu de povestile lor, dar trebuie sa fiti atente ce impartasiti cu acestia si ce amintiri erotice va faceti alaturi de ei, deoarece pana si peretii au urechi si lor le place sa vorbeasca si sa se laude cu ce le-a trecut prin asternut. Cand isi vor da seama ca nu ati fost pe aceeasi lungime de unda isi vor ceva totusi iertare. Aveti grija asadar, fiindca le place sa flirtereze si tocmai asta ii face sa fie atat de atragatori si de aceea au atatea de povestit, pentru ca le trec multe prin inima si nu numai.

Citește și:

Rac – Imprevizibili

Niciodata nu veti sti la ce sa va asteptati de la un Rac, deoarece sunt imprevizibili si pot trece usor de la o extrema la alta, de la tandrete la violenta, de la detasare emotionala la nevoie stringenta de stabilitate. De cei nascuti in aceasta zodie va atasati foarte repede, dar sunt dificil de iubit, din cauza independentei de care au nevoie constant si a schimbarilor bruste de caracter.

Leu - Unicitatea

Nativilor Leu le place sa fie in centrul atentiei, dar le place in egala masura sa ofere atentie si satisfactie partenerilor. La inceput Leii pot parea usor inhibati, chiar timizi in dormitor, deoarece sunt foarte preocupati de cum arata si ce ofera, insa odata relaxati isi vor lasa senzualitatea de felina sa se dezlantuie si vor prelua fraiele.

Fecioara – Inteligenta

Fie in pat fie in viata de zi cu zi Fecioarele pot rezolva de obicei orice problema. In acest sens o sa va impresioneze cu vastele lor cunostinte, imaginatia bogata si setul de accesorii pentru ambele sexe. Le place sa fie deasupra si sa se destrabaleze, ceea ce poate fi excitant de-a dreptul, cu o privire de ansamblu sublima. Aceste persoane vor incerca sa va atraga in jocuri sexuale si sa va provoace pana la limite intrucat nu se sperie de nimic, sunt foarte loiale si vor avea grija sa nu va raneasca cu nimic, fizic sau emotional.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc