Setari Cookie-uri

Horoscopul pasiunii: secretul erotic al zodiei tale

Asa cum polii opusi se atrag tot astfel si semnele zodiacale diferite pot forma combinatii bune.

Balanta – Sensibilitatea

Unii ar putea sa fie surprinsi sa vada cat de pasionala este echilibrata Balanta. Cu toate acestea persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte rezervate in ceea ce priveste subiectul sex si chiar inainte de o partida trebuie sa aibe toate lucrurile puse la punct si atmosfera trebuie sa fie perfecta. Acestora nu le place agresivitatea si fac mai degraba dragoste plina de pasiune, pentru ei fiecare experienta sexuala trebuie sa fie unica. Daca va doriti atingeri senzuale si dragoste pasionala atunci le veti vasi cu siguranta langa o Balanta doar sa nu faceti sau sugerati nimic ce poate strica atmosfera romantica, pentru ca acest lucru ar putea stinge focul pasiunii.

Scorpion – Misterul

Zodia Scorpion este de departe cea mai pasionala din tot zodiacul. Cei nascuti in aceasta zodie isi dezvaluie dorintele si fanteziile doar celor mai apropiati, dar cand ati inceput o relatie cu un Scorpion asigurati-va ca puteti face fata libidoului acestuia. In ciuda caldurii pe care o emana, Scorpionul este o zodie de apa si alaturi de acesta fie veti pluti in ape limpezi fie va veti scufunda in ape tulburi.

Citește și:

Sagetator – Bunatatea

Daca va atrag oamenii buni la suflet si la lucrul manual va veti gasi pereche intr-un Sagetator. Acestia va vor sufoca cu mangaieri languroase, imbratisari tandre si sarutari pasionale si se vor deschide usor in fata voastra, la propriu si la figurat. In acelasi timp, un Sagetator are tendinta sa se destainuie mai multor persoane si tot timpul veti avea sentimentul ca il impartiti cu altcineva. Aici poate iesi in evidenta si partea mai putin frumoasa a partenerului vostru iar daca il veti minti vreodata veti reface extrem de greu legatura speciala dintre voi doi, pentru ca ei sunt in cautare de cineva sincer si iubitor.

Capricorn – Discretia

Capricornii sunt stoici cu convingeri stricte. Isi fac cu greutate prieteni si cu foarte putini dintre acestia vorbesc lucruri personale sau intime, ceea ce ii face pe cei din jur sa fie chiar mai atrasi, din dorinta de a se cunoste mai bine. Ei pun foarte mult suflet cand vor ceva sau pe cineva, dar granita pe care o au intre ura si iubire este foarte fragila.

Citește și:

Varsator – Ciudatenia

In ceea ce ii priveste pe nativii acestei zodii ei sunt atragatori fara sa se chinuie. Nu sunt neaparat suavi, de fapt de cele mai multe ori sunt la polul opus al delicatetii. Isi doresc sa fie mereu altfel, dar sunt cei mai atragatori atunci cand sunt pur si simplu ei insisi, cand nu se chinuie sa para altcineva, cand sunt naturali in razele soarelui de dimineata. Felul lor unic de a fi si stilul in care privesc viitorul te fac pur si simplu sa te topesti.

Pesti - Flexibilitatea

Pestii pot fi fie romantici incurabili fie oameni reci, dar cu siguranta nu duc lipsa de idei in dormitor. Daca sunteti in cautare de cineva care sa preia controlul intre asternuturi Pestii s-ar putea sa nu fie chiar perechea potrivita, dar daca doriti ca atunci sa va puneti in miscare fiecare simt posibil ati gasit pe cine cautati, pentru ca nativii acestei zodii nu sunt deloc egoisti si se vor gandi in primul rand la partenera, vor incerca sa o satisfaca pe aceasta si se vor simti mult mai bine sa ofere decat sa primeasca.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc