Setari Cookie-uri

Crucea zodiacului: Binecuvantarile zodiilor Cardinale

Afla daca te numeri printre asa numitele zodii cardinale!

Aceste zodii si-au imprumutat denumirea de la semnele cardinale in dreptul carora se afla pe bolta cereasca: nord, sud, est si vest si reprezinta momentele cand se schimba anotimpurile. Odata cu Berbecul incepe Primavara, Racul vesteste Vara, Balanta aduce Toamna iar Capricornul vine cu Iarna, adica noi inceputuri. Cateodata zodiile Berbec si Balanta sunt numite semne de echinoctiu, cand exista un echilibru perfect intre zi si noapte (ambele au cate 12 ore) iar Racului si Capricornului li se mai spune semne de solistitiu pentru ca in Rac ziua este cea mai lunga si in Capricorn noaptea are cele mai multe ore.

zodii cardinale
Foto: GlebStock, Shutterstock

Zodiilor Cardinale li se atribuie inceputurile promitatoare si persoanele cu spirit de antreprenor. Sunt agresive, foarte creative, mereu ocupate, active, ambitioase, se automotiveaza si de cele mai multe ori sunt lideri in comunitatile lor. Pot fi usor dominatoare, dar asta face pereche buna cu spiritul de antrepenor, independenta si spontaneitatea lor. Le place sa rezolve problemele de cum apar si multe proiecte de succes incep datorita ideilor pe care le au, chiar daca mare parte dintre ele nu sunt finalizate. Niciodata nu vor ceda, pentru ca aceste persoane sunt pline de energie, entuziasm, zel si iubesc viata. Pot uita cu usurinta de cei din jur cand au teluri personale de urmarit. In aceste patru zodii se regasesc oameni inteligenti, carora le place sa castige cu orice pret.

Citește și:

Zodiile cardinale si cele mai importante caracteristici ale lor

Berbec

Acestui semn de foc ii place sa experimenteze si sa duca lucrurile la extrem pentru a vedea cat de multe poate face si care este limita pana la care poate merge cineva. Are o extrem de mare incredere in sine si un curaj teribil. Este mereu ocupat cu cate ceva si are nevoia de noutate tot timpul, pentru ca se plictiseste rapid si ii plac schimbarile. Ii place sa fie in centrul atentiei si se face placut destul de repede, drept pentru care are prieteni sus pusi in toate paturile sociale, oameni care il pot ajuta daca are nevoie de un loc de munca bun sau de o relatie ca sa faca actele sa iasa mai repede.

Rac

Racii se pricep sa forteze la maxim sentimentele umane cu care de altfel jongleaza cu usurinta. Faptul ca reprezinta un semn de apa face ca aceasta abilitate de a scoate ce-i mai bun din oameni sa fie cu atat mai eficienta. Firi independente si ambitioase Racii trec de cele mai multe ori ca fiind fiinte blande si nevinovate. Totusi, sunt oameni mofturosi, cu toane, dar care accepta schimbarea atunci cand este necesara. Chiar daca nu pare, au o capacitate foarte mare de empatie si o paleta larga de emotii pe care si-o exprima cu usurinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc