Setari Cookie-uri

Crucea zodiacului: Binecuvantarile zodiilor Cardinale

Afla daca te numeri printre asa numitele zodii cardinale!

Balanta

Aerul este reprezentat printre zodiile cardinale de Balanta, care este un petitor extraordinar ce poseda discretie si poate face cunostinta unor persoane potrivite in cele mai comune locuri. Comunica cu usurinta cu oricine si ii este greu sa ramana singura chiar si pentru o perioada scurta de timp. Nativii acestei zodii se pricep sa preia ideile altora si sa le puna in aplicare lucrand in echipa. Sunt persoane active, autoritare, care vin in contact cu cei ce le seamana ca implinire profesionala si isi formeaza astfel o retea de cunostinte vasta. Pot lua o atitudine de sef, dar pe care o exprima in cel mai bland mod cu putinta si se fac placuti de subalterni.

Capricorn

Ca si reprezentanti ai zodiei Cardinale de Pamant cei nascuti in Capricorn se gandesc de doua ori inainte de a incepe o actiune si atunci cand o fac stiu exact cum se va incheia. Sunt firi practice, cu capul pe umeri, care actioneaza doar pentru a avea mai mult succes. Nu sunt impulsivi si firea in face sa isi planifice cu grija planurile. Ceea ce ii motiveaza este sa-si imbunatateasca reputatia, pentru ca tin foarte mult la imaginea personala si la ceea ce spune lumea despre ei. Incearca astfel sa actioneze fara greseala si se dedica muncii pe care o fac, aproape ca sunt workohoolici. Ar face aproape orice pentru a castiga faima, mai ales daca asta i-ar face sa avanseze in grad si sa creasca in ochii superiorilor care le pot da o marire de salariu. Cunosc persoanele potrivite pentru orice job si aspira la o pozitie sociala cat mai inalta.


Foto prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc