Setari Cookie-uri

Horoscop energetic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Afla ce culoare are aura zodiei tale si cum te poate influenta!

Cunoasterea culorii aurei este o metoda eficace de a determina ce simte cineva, gradul de inteligenta emotionala al cuiva si chiar cat de trainica este legatura dintre doua sau mai multe persoane. Chiar daca aura poate avea o anumita culoare ea se poate imbogati cu energia alteia daca exista bunavointa, pentru ca orice energie, chiar si cea mai subtila, reactioneaza la alt tip de energie.

culoarea aurei zodiei tale Foto: AlexAnnaButs, Shutterstock

Culoarea aurei zodiei tale

Berbec - Culoarea Rosu

Berbecul este un semn al pasiunii, energiei crescute si entuziasmului, asadar aura sa este rosie. Datorita acesteia nativii incep cu foarte mare entuziasm si chiar exhuberanta orice proiect. Le place sa fie mereu activi si iubesc la intensitate maxima. Pentru ca aceasta culoare este legatra de chakra radacina Berbecii sunt persoane stabile, mature, cu capul pe umeri si picioarele pe Pamant si se descurca remarcabil in situatii tensionate. De asemenea, pot raspandi voie buna cu usurinta iar pasiunea lor este acaparanta.

Citește și:

Taur - Culoarea Verde

Tinand cont ca Taurii sunt legati de aceasta lume este normal ca aura lor sa aiba culoarea verde. Verdele reprezinta primavara si renasterea ceea ce inseamna ca spiritul persoanelor nascute in aceasta zodie este unul tanar, indiferent de varsta fiziologica, caruia ii place sa vada lucrurile evoluand in jurul sau asa cum ii place si sa isi creeze de la zero o familie unita, in care sa domneasca linistea si pacea. Asocierea cu aceasta culoare aduce inclinatie catre gradinarit, un hobby care facut la standarde inalte poate fi aducator de venituri suplimentare. Aura de aceasta culoare este o explicatie a sensibilitatii si sentimentalismului care ii leaga pe Tauri de familie si prieteni si pentru ca se asociaza cu chakra inimii.

Gemeni - Culoarea Portocaliu

Portocaliu este culoarea diversitatii, sociabilitatii si inspiratiei, dar si a aurei Gemenilor. Aceasta culooare aduce cu sine bunastare, legaturi stranse cu restul lumii si un rol important in comunitatea locala. Datorita acestei aure Gemenii tin sa fie inconjurati de buna dispozitie iar culoarea portocaliu ii poate face sa se exprime artistic foarte frumos. Pentru ca este si culoarea chakrei sacrale lor le place sa faca multe excursii, pentru a descoperi intelesuri noi ale vietii si a trai aventuri demne de povestit nepotilor.

Citește și:

Rac - Culoarea Violet

Datorita faptului ca aura acestei zodii este violet nativii se pot autocunoaste la un nivel mai inalt decat restul lumii si pot afla de timpuriu scopul lor in viata, ceea ce vor sa faca si se pot lamuri mai repede ce simt pentru o persoana sau alta. In cazul in care au o zi mai proasta, Gemenii pot apela cu incredere la haine de culoare violet, pentru a se incarca de energie pozitiva, care sa le mai tempereze din idealism si sa-i ajute sa isi exprime ideile si asteptarile. Violetul este de-o-potriva culoarea chakrei coroana adica cei care o stapanesc au potential de a ajunge cineva cu functii inalte, care sa inteleaga usor sensul ascuns al cuvintelor si motivatia din spatele anumitor gesturi.

Leu - Culoarea Galben

Leii au aura de aceeasi culoare cu coroana lor adica galben radiant si isi trag puterea de la soare. Au o karma minunata care le da un sarm aparte si puterea de a straluci la fiecare eveniment social la care participa. Energia lor este debordanta si e completata de un simt al umorului accentuat, inteligenta peste medie, curaj iesit din comun si putere de a face fata oricaror greutati. Pentru a extrage mai multa energie din jur Leii trebuie sa poarte haine galbene sau sa manance alimente de culoare galbena, ceea ce le va face chakra buricului sa se deschida si ii va pune in centrul atentiei, asa cum isi doresc. Nativii acestei zodii au toatre atributele sa faca lucruri marete.

Citește și:

Fecioara - Culoarea Albastru

Fecioarele se mentin calme daca au in jur ceva de culoare albastra, cea care predomina in aura lor. Prin urmare, pentru ele este foarte usor sa isi gaseasca echilibrul si sa-i traga pe altii cu usurinta dupa ele. Tocmai datorita acestei culori care le ofera stabilitate Fecioarele sunt primele persoane la care apeleaza cineva deznadajduit. Asta le sporeste empatia si dorinta de a-i ajuta dezinteresat pe altii. In mod instinctiv acestor doamne ale zodiacului le pasa de bunastarea altora, iar faptul ca aura lor are aceeasi culoare cu chakra gatului le face sa comunice mult mai usor cu cei din jurul lor. Pot fi elocvente in mod natural si gratioase fara a se chinui camd isi exprima pana si cele mai intime sentimente si fantezii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc