Setari Cookie-uri

Horoscop energetic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Afla ce culoare are aura zodiei tale si cum te poate influenta!

Balanta - Culoarea Verde

Verdele din aura Balantelor le da un aer fresh, de prospetime si o stralucire incantatoare. Firi echilibrate ele stiu sa puna toate lucrurile la locul lor si rezolva repede orice problema. A fi in aer liber este cel mai relaxant pentru Balante si chiar o necesitate ca sa nu se simta incatusate. Poseda un instinct de supravietuire ridicat, nu-si risca viata pentru nimic in lume si prefera oricand o plimbare in parc decat o seara de filme sau o salata verde in locul cartofilor prajiti. Pentru ca verdele este si culoarea chakrei inima cei nascuti in aceasta zodie isi exprima cu usurinta sentimentele si sunt petitori excelenti.

Scorpion - Culoarea Rosu

Scorpionii emana incredere prin toti porii datorita aurei lor rosii, care le da puterea de a-si trai pasiunile la intensitate maxima. Rosu este culoarea senzualitatii, a dragostei, a potentialului atins, a magiei si a manifestarilor oportune. Scorpionii pot straluci mai tare decat oricine si pot fi ori oameni foarte calmi ori exagerat de agitati fara vreun motiv anume, dar intotdeauna extraordinari. Rosu este culoarea energiei emanata de chakra radacina, ceea ce inseamna ca acesti nativi au o baza solida de principii, isi cunosc valoarea si stiu ce pot face si ce ii depaseste.

Citește și:

Sagetator - Culoarea Violet

Energia Sagetatorilor vine de la flacara violet din jurul lor, care ii umple de entuziasm si bun gust. Acestia au un simt al aventurii dezvoltat, insa stiu cand este mai bine sa se tempereze. Oameni intelepti, care isi doresc sa impartaseasca cunostintele lor cu toata lumea si care datorita culorii aurei lor au tendinta sa o ia pe calea spirituala. Faptul ca impart culoarea violet cu chakra coroana ii face sa aiba o intuitie accentuata si sa se inteleaga bine cu cei din jur, mai ales cand urmaresc sa avanseze avand ca aliat adevarul exprimat in cuvinte si nu numai, ceea ce uneori ii poate face sa fie antipatizati de altii.

Capricorn - Culoarea Indigo

Culoarea aurei celor in Capricorn este indigo. Asta le ofera o intelegere mai buna asupra lumii si posibilitatea de a iesi repede dintr-o situatie complicata. Se comporta tot timpul natural si sunt mereu calmi, chiar daca de cele mai multe ori le este foarte greu sa se abtina de la comentarii. Sunt constienti de faptul ca ceilalti oameni se bazeaza pe ei pentru a-i scoate din incurcatura si asta ii face uneori sa se streseze. Pentru a salva pe cineva isi asuma riscuri la care altii nici nu s-ar gandi si dau astfel dovada de promptitudine. Faptul ca indigo energizeaza si chakra celui de-al treilea ochi ii face pe Capricorni sa fie capabili de orice, rezistenti la stres, intelepti si cu intuitie buna.

Citește și:

Varsator - Culoarea Violet

Sensibilitatea Varsatorilor este data de aura lor violet. Aceasta sensibilitate iese la iveala in operele de arta pe care ei le fac si pe care toata lumea le apreciaza ca pe o dovada a creativitatii de care dau dovada. Deseori isi mai exprima sentimentele prin muzica sau opere literare. Cateodata acesti nativi devin introvertiti si se retrag intr-o lume feerica insa violetul ii poate face si sa debordeze de energie. Pentru ca au aceeasi culoare a aurei cu chakra coroana isi impun cu usurinta viziunea asupra lumii si au idealuri dintre cele mai inalte.

Pesti - Culoarea Indigo

Pestii au o aura indigo ce le permite sa vada mai mult decat pot percepe cu ochiul liber si le da voie sa isi exprime fara inhibitii sentimentele, ceea ce ii face foarte sensibili la schimbarile de stare ale altcuiva. Pentru a nu se lasa coplesiti de valul de emotii este recomandat sa poarte cu incredere culoarea indigo, care oricum ii face sa inoate in ape proprii desi realizeaza cat de legati spiritual sunt toti oamenii intre ei. Pentru ca poarta aceeasi culoare ca chakra celui de-al treilea ochi poseda abilitati de medium si sunt de cele mai multe ori cazuti pe ganduri, ceea ce se manifesta prin vorbe de duh si puterea de a-i face pe altii sa isi atinga adevaratul potential.

Foto prima pagina: AlexAnnaButs, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc