Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Leu

Afla cum se potrivesc Leii cu celelalte zodii

Foto Hrecheniuk Oleksii/ Shutterstock

Sufletele pereche ale zodiei Leu

Compatibilitate Leu – Berbec

Intre doua semne de foc atat de puternice, dragostea nu poate fi decat incendiara. Leii si Berbecii seamana foarte bine unii cu ceilalti iar acest lucru poate inseamna ca relatia lor poate incepe manata de un sentiment de ura, animata apoi de dorinta si imblanzita apoi de dragoste. Leii si Berbecii sunt plini de pasiune si au gustul aventurii, drept pentru care nu se vor plictisi niciodata unul cu celalalt. Acolo unde Leii se vor lovi de piedici, Berbecii vor fi acolo sa ii ajute sa treaca de ele iar cand Berbecii isi vor rataci calea din cauza idealismului lor, Leii le vor arata intotdeauna drumul cel bun.

Compatibilitate Leu – Gemeni

Personalitatile bogate ale Gemenilor ii vor surprinde pe Lei in fiecare zi, chestiune foarte importanta pentru acesti nativi carora rutina nu le este pe plac. In acelasi timp, firile pasionale ale Leilor nu le vor lasa prea mult timp la dispozitie Gemenilor sa se plictiseasca si se vor bucura din plin de atentia acestora nativi. Intre semnele de aer si de foc exista intotdeauna pasiune animata de un strop de rebeliune si desigur, de pofta de viata. Nimic nu poate sta in calea unui cuplu format dintr-un Leu si un nativ al zodiei Gemeni.

Citește și:

Compatibilitate Leu – Sagetator

Ca in cazul unui cuplu format din Leu si Berbeci, si cuplul Leu – Sagetator este format din doua semne de foc. In acest caz insa pasiunea celor doi parteneri ascunde o comunicare eficienta. Sagetatorii aproape vesnic optimisti ii vor impresiona pe Lei cu laturile lor intelectuale, suprinzator de filozofice si uneori chiar contemplative in timp ce Leii le vor oferi sagetatorilor provocarile emotionale si intelectuale de care au nevoie in fiecare zi.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Leu

Compatibilitate Leu-Leu

Cu mici exceptii, Leii sunt partenerii dominanti intr-o relatie. Tocmai de aceea, intr-o relatie in care ambii parteneri sunt nascuti in aceasta zodie va exista o permanenta lupta pentru putere. Dincolo de toate pasiunile comune care ii vor lega pe cei doi Lei, in mod paradoxal se pot bate cap in cap din cauza trasaturile comune de caracter. Desigur, exista foarte multa pasiune si afectiune in acest cuplu insa pentru ca relatia sa functioneze cu adevarat, trebuie sa invete fiecare dintre parteneri sa renunta la incapatanare de dragul persoanei iubite.

Citește și:

Compatibilitate Leu –Balanta

O poveste de dragoste cu o Balanta va fi o surpriza inclusiv pentru Leu. Oamenii nascuti sub semnul soarelui sunt exuberanti, activi, iubitori de nou, mereu in miscare. Atunci cand vor ajunge fata in fata cu Balantele, acestea de pe urma le vor fura inimile datorita elegantei de caracter si tinuta, precum si datorita atitudinii indragsotite de tot ce este frumos in jur. De asemenea, nativii in Leu vor fi absolut fascinati de nobletea sufleteasca a Balantelor in timp ce acestea vor gasi in Lei pasiunea si exuberanta de care au nevoie.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Leu

Leu – Capricorn

Daca pentru celelalte zodii pot exista concesii, in ceea ce priveste relatia dintre Lei si Capricorni acestea se pot face mai greu. Partenerii in Capricorn se numara printre putinii oameni care ii pot domina pe Lei, drept pentru care cele mai multe dintre conflictele in cuplu se vor naste din lupta perpetua pentru putere care se va da in acest cuplu.

Citește și:

Foto prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc