Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Leu

Afla cum se potrivesc Leii cu celelalte zodii

Compatibilitate Leu –Balanta

O poveste de dragoste cu o Balanta va fi o surpriza inclusiv pentru Leu. Oamenii nascuti sub semnul soarelui sunt exuberanti, activi, iubitori de nou, mereu in miscare. Atunci cand vor ajunge fata in fata cu Balantele, acestea de pe urma le vor fura inimile datorita elegantei de caracter si tinuta, precum si datorita atitudinii indragsotite de tot ce este frumos in jur. De asemenea, nativii in Leu vor fi absolut fascinati de nobletea sufleteasca a Balantelor in timp ce acestea vor gasi in Lei pasiunea si exuberanta de care au nevoie.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Leu

Leu – Capricorn

Daca pentru celelalte zodii pot exista concesii, in ceea ce priveste relatia dintre Lei si Capricorni acestea se pot face mai greu. Partenerii in Capricorn se numara printre putinii oameni care ii pot domina pe Lei, drept pentru care cele mai multe dintre conflictele in cuplu se vor naste din lupta perpetua pentru putere care se va da in acest cuplu.

Citește și:

Foto prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc