Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu spirite indigo

Spiritele indigo sunt acele spirite foarte pure, care traiesc o singura viata, pentru ca nu au datorii karmice.

Expresia „spirit indigo” se refera la sufletul si potentialul unei persoane care se simte de cele mai multe ori nelalocul sau. Spiritele indigo sunt acele spirite foarte pure, care traiesc o singura viata, pentru ca nu au datorii karmice. Ele traiesc aici si acum ca sa ii ajute pe cei din jur, au intentii bune, capacitati intuitive dezvoltate lejer si sunt foarte iubitori, empatici si prietenosi, drept pentru care isi fac usor prieteni desi nu se simt foarte apropiati de nimeni. Au abilitati artistice de mici, devenind de multe ori genii creative chiar daca in scoala sunt trimisi catre clasele cu nevoi speciale.

spirit indigo Foto: Captblack76, Shutterstock

Balanta

Asa cum le indica numele, Balantele sunt echilibrate, stabile emotional si cu simtul dreptatii dezvoltat. Ca spirite indigo dau dovada de inteligenta, desi in scoala nu au avut neaparat note foarte mari, pentru ca nu le placeau absolut deloc exercitiile repetitive si isi pierdeau repede atentia la ore. Mai mult decat atat se revoltau in fata sistemului educational refuzand sa isi faca lectiile si nerespectand autoritatea profesorilor sau in orice caz daca nu au zis si facut nimic s-au abtinut cu greu la insistentele parintilor. Aceste persoane sunt creative si le place sa inventeze lucruri. Intotdeauna trebuie sa stie de ce se intampla ceva intr-un anume fel si cauta sa isi satisfaca curiozitatea mai ales cand sunt puse sa realizeze ceva.

Citește și:

Rac

Racilor le place viata de familie, sunt traditionalisti, drept pentru care iubesc istoria si cauta sa inteleaga mai bine inceputul lumii atat in sens biblic, apostolic cat si in sens stiintific, Darwinist. Acestia sunt prieteni buni, loiali, dar uneori au nevoie de timp pe care sa-l petreaca singuri, pentru a se putea regrupa. Este posibil sa experimenteze stari depresive si sentimente de neputinta, sa treaca de la simpla tristete la disperare acuta. Daca familia nu se implica pot avea chiar ganduri suicidale de la varste fragede. Drept pentru care, deoarece nu suporta prostia, prefera locuri de munca in care sa fie pusi in pozitii de conducere sau sa lucreze singuri, chiar daca sunt destul de empatici. Pe de alta parte, s-ar putea sa fie extrem de sensibili si sa planga din orice nimic sau la polul opus sa nu lase nici un sentiment sa se vada pe fata lor, asta dovedeste ca au o putere de autocontrol mare. Atunci cand le moare cineva drag sau pun capat unei relatii indelungate trec prin perioade prelungite de doliu si singuratate, dupa care este posibil sa se orienteze catre droguri, alcool si alte metode extreme pentru a incerca sa isi revina, fara a-si da seama ca de fapt se adancesc din ce in ce mai mult in propriile probleme.

Citește și:

Pesti

Acesti nativi sunt foarte secretosi, ei pot fi extrem de inteligenti, dar fara sa lase sa se vada asta, deoarece nu le prea place sa interactioneze cu oricine, fiind firi duplicitare. Sunt cinstiti, altruisti si de obicei linistiti, dar pot avea unele probleme cu furia. Se revolta asupra orice considera corupt si gestionat prost, nu le place sa se supuna autoritatii si considera ca trebuie facute schimbari radicale in sistemele politic, educational, medical si legal. Au o dorinta arzatoare de a schimba ceva in lume si a o face mai buna, vor sa isi puna amprenta pe aceasta planeta si sa lase in urma lor ceva notabil. Calitati precum generozitatea si inocenta ii pot face pe cei nascuti in Pesti sa fie luati in vizor de cei care vor sa profite de pe urma lor si eventual sa-i scoata pe ei vinovati de anumite treburi ilegale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc