Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu spirite indigo

Spiritele indigo sunt acele spirite foarte pure, care traiesc o singura viata, pentru ca nu au datorii karmice.

Sagetator

Sagetatorii sunt visatori, le place filosofia si se pot concentra vreme indelungata asupra lecturilor din domeniu in care sa caute intelesuri ascunse. Aceste inclinatii au fost descoperite din copilarie, la fel ca si abilitatile de medium. Totusi fac eforturi mari pentru a-si concentra energia pe lucruri mai practice, deoarece sunt constienti ca trebuie sa faca bani pentru a trai si daca isi risipesc concentrarea pe mai multe proiecte in acelasi timp, pe mai multe carti citite concomitent este posibil sa nu se aleaga cu mare lucru. Si-au dezvoltat o intuitie ascutita si au avut de pe urma acesteia premonitii, vise si viziuni cu ingeri sau fantome ori chiar au auzit voci din alte lumi si au considerat la momentul respectiv ca li s-a parut sau au innebunit cu toate ca peste ani au constientizat ca exista mai multe dimensiuni si realitati paralele.

Citește și:

Varsator

De obicei Varsatorii sunt persoane simple, care isi rezolva problemele in particular si trec neobservati chiar daca metodele lor sunt foarte eficiente. Sunt cinstiti, loiali si extrem de inteligenti intr-un mod special si propriu. Cand isi gasesc motivul de a fii devin brusc foarte increzatori in fortele proprii, foarte puternici, sanatosi mental si indivizi fericiti chiar daca de cele mai multe ori se inteleg mai bine cu animalele de companie decat cu alti oameni si tin foarte mult la natura, la copaci, mai degraba decat la lucrurile artificiale create de oameni. Stiu in subconstient ca s-au nascut pentru a face ceva maret, dar nu isi pot aduce aminte ce anume.

Foto prima pagina: AlexAnnaButs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc