Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii care pot conduce lumea

Afla daca te numeri printre zodiile care pot realiza lucruri marete.

Soarta lumii pare a fi scrisa in stele. Dintre cei 195 conducatori de stat din toata lumea Scorpionii sunt cei mai desi, pana la 12%, incluzandu-l pe primul ministru australian Tony Abbot si liderul iranian Hassan Rouhani sau chiar Hillary Clinton. La polul opus se afla Fecioarele, foarte slab reprezentate printre oamenii de la putere, dar dintre care face parte Dmitry Medvedev. Capacitatea de a fi leader tine si de puterea fiecaruia de a respecta pe oricine si de a se autocontrola. In acest sens toata lumea isi doreste sa fie ascultat cand intra intr-o incapere plina de oameni, asta da dovada de repect si faptul ca li se recunoaste autoritatea. Insa cand vine vorba despre a realiza lucruri marete de foarte putine ori rezultatul este al unui singur om ci mai degraba a unei munci colective, in care un om a inteles care este rolul tuturor celorlalti si a pus osul la treaba.

Citește și:

lideri in functie de zodie Foto: Ollyy, Shutterstock

Cei mai buni lideri in functie de zodie

Scorpion

Scorpionii au o influenta foarte mare si o includ pe Hillary Clinton. Nativul pur este foarte hotarat si plin de idei bune, dar de cele mai multe ori este secretos. 22 sefi de stat sunt nascuti in aceasta zodie, printre care conducatorii Australiei, Iran-ului, Koreei si Vietnamului. Scorpionii au o personalitate puternica si sunt diferiti de restul lumii pentru ca traiesc totul la intensitate maxima. La nivel emotional, acestia nu se opresc pana nu isi indeplinesc scopurile si sunt foarte critici, chiar aroganti si poate fi greu sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu ei. De asemenea, au un caracter puternic si in dragoste, sunt extrem de pasionali si implicati in relatiile pe care si le fac. Ceea ce ii plaseaza pe primul loc in acest top este daruirea cu care fac orice.

Citește și:

Leu

Impresionantii Lei il au de partea lor pe Barack Obama, care este exemplul tipic de om entuziast, cu inima deschisa, din cauza aceasta fiind acuzat de multe ori ca este un increzut cu aere de superioritate. Alti conducatori de stat din aceasta zodie au fost alesi in Bahamas, Grecia, Franta si Nepal. Le place sa domine, mereu pregatiti sa ia asupra lor noi sarcini, sunt persoanele perfecte care sa devina leaderi in comunitatile lor, pentru ca nu se tem de responsabilitati sau adversari. Ceea ce uneori ii face sa para aroganti, mandri si incapatanati este capacitatea lor de a planui fiecare actiune in amanunt. Insa au un sarm extraordinar, ceea ce le usureaza cu mult munca.

Sagetator

Toti leaderii din 18 tari sunt si Sagetatori puternici si chiar Winston Churchill a fost unul dintre ei. Iubesc liberul arbitru, drepturile omului si filosofia. Sunt optimisti incurabili si mereu ocupati cu cate ceva iar printre reprezentantii de marca sunt conducatorii din Brazilia, Danemarca, Jamaica si Moldova. Sagetatorii nu vor neaparat sa fie la conducere, dar nici nu isi doresc sa fie ghidati de altii. Drept pentru care tind sa faca abstractie de ierarhie, structura pe care o considera falsa, pentru ca ii face pe unii sa se simta inferiori pe cand pe altii ii ridica in slavi fara sa merite, drept pentru care prefera sa ii considere pe toti egali in drepturi si indatoriri. Aceasta mentalitate ii ajuta sa se adapteze repede la schimbari si sa dea un exemplu bun colegilor noi, care nu stiu sa vada frumusetea din fiecare lucru mic al vietii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc