Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii care pot conduce lumea

Afla daca te numeri printre zodiile care pot realiza lucruri marete.

Gemeni

Printre Gemenii influenti se afla Donald Trump si conducatorii tarilor precum Bulgaria, Cuba, Ungaria si Somalia. Un Geaman clasic este versat si comunicativ, insa deseori devine superficial si delasator. Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte flexibili, drept pentru care au tendinta de a se descurca mai bine decat altii sub presiune. Gandesc de doua ori lucrurile inainte de a le zice si asta le creeaza o imagine buna in lume, pentru ca nu se reped sa ia partea cuiva intr-o disputa ci pot vedea si intelege ambele variante. Se pricep sa ajute lumea din jur si au spirit de echipa, niciodata nu isi asuma merite care nu sunt ale lor ci mai degraba iau idei si abordari de la fiecare subaltern pentru a face ceva unic si nou ca mai apoi sa imparta meritele cu toti cei implicati.

Rac

In 16 tari din lume au fost sau sunt la conducere Raci si printre ei se numare George W Bush, presedintele Chinei, Germaniei, Suediei si Mexic. Ei reusesc datorita intuitiei si imaginatiei pe care le au, asta daca nu trec in cealalta extrema si devin prea emotivi. Chiar daca se stie ca isi schimba repede parerile, sunt si foarte hotarati atunci cand se implica cu adevarat in ceva, dand dovada de perseverenta. Au incredere in propriile forte, ceea ce ii face sa fie ambitiosi atat in viata de zi cu zi cat si la munca. Sunt pretentiosi cu prietenii si partenerii de afaceri si pun mare pret pe sinceritate, loialitate si integritate, valorile lor de baza alaturi de perfectionism. Toate acestea ii formeaza ca oameni cu o mare incredere in fortele proprii, capabili de lucruri marete.


Foto: Avesun, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc